Akcija

Hobo with a Shotgun (2011)

2007., uoči izlaska njihovog zajedničkog projekta Gridhouse (Planet Terror & Death Proof), Robert Rodriguez i Quentin Tarantino su u sklopu South by Southwest festivala organizirali natjecanje u kojem je zadatak bio snimiti fake trailer za fake exploitation film. Pobjednik je dobio tu čast da mu se trailer prikazuje u kinu ispred Gridhouse filmova,  zajedno sa ostalim fake trailerima mnogo poznatijih redatelja kao što su Rob Zombie, Edgar Wright i Eli Roth koji su također snimili svoje fake trailer za tu priliku. Pobjednk je bio Jason Eisener sa svojim krvavim trailerom “Hobo with a Shotgun”.
No, ubrzo nakon toga, pala je odluka da se taj trailer pretoči u dugometražni film, što ovaj film čini pored “Machetea” drugim trailerom koji je doživio i svoju dugometražnu verziju. Glavnu ulogu u filmu igra Rutger Hauer, a društvo mu još od poznatijih lica s TV ekrana pravi i Gregory Smith, najpoznatiji kod nas po ulozi Ephrama u seriji “Everwood”. Trailer  se prikazivao ispred Rodriguezovog film “Machete” a premijera filma se očekuje  u siječnju 2011 na Sundance Film Festivalu.

IMDB

Official site

RED BAND TRAILER

RED BAND TRAILER2

TRAILER3

Behind the Scenes – Blood Truck
Behind the Scenes – Budget Cuts
Behind the Scenes – The Rookie
Behind the Scenes – The Goods

RADNJA
A vigilante homeless man pulls into a new city and finds himself trapped in urban chaos, a city where crime rules and where the city’s crime boss reigns. Seeing an urban landscape filled with armed robbers, corrupt cops, abused prostitutes and even a pedophile Santa, the Hobo goes about bringing justice to the city the best way he knows how – with a 20-gauge shotgun. Mayhem ensues when he tries to make things better for the future generation. Street justice will indeed prevail.

SLIKE

3 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.