Akcija

The Hit List (2011)

Od kako je osvojio Oscara za ulogu u filmu Jerry Maguire 1996., Cuba Gooding Jr.-u kao da je sve krenulo nagore. Nakon toga, od spomena vrijednih naslova, 2000. snima još Men of Honor sa Robertom De Nirom, i tada pada u pakao DTV produkcije. Njegove sporedne uloge u filmovima kao što su Pearl Harbor 2001. i American Gangster 2007.nisu uopće vrijedne spomena u uspredbi sa količinom smeća kojeg je Cuba snimio unazad 10 godina. Ne kažem, niti ne očekujem da će akcijski triler The Hit List redatelja William Kaufman biti išta drugačiji, ali gledajući u traileru kako Cuba izigrava Tom Cruisea iz Collaterala, sve skupa mi se i ne čini tako loše. UZ Cubu, u ovom filmu još igraju i Cole Hauser, Jonathan LaPaglia. Budžet je iznosio oko 6 milijuna $, a film izlazi u Americi DTV 10. svibnja 2011.
Image

IMDB

TRAILER

RADNJA

A disgruntled man creates a hit list with a stranger during a drunken night out and must then race to try to save those he marked for extermination as the bodies begin to pile up and all fingers point to him.

4 replies »

  1. Djeluje zanimljivo, u najmanju ruku. Cuba se stvarno pogubio u toj B produkciji, ali moram priznati da mi je Hero Wanted bio solidan, pristojna priča s dobrim, da kažem, preokretom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.