Akcija

Online Kino: Ex-Yu Izdanje – Nasty Nancy (2010)

Hrvatska (profesionalna) kinematografija se baš i ne može pohvaliti naslovima iz horror žanra. A posebice ne naslovima iz pod-žanra slashera, jer ih jednostavno nemamo. Ali zato imamo talentirane filmaše amatere koji se s vremena na vrijeme pobrinu da domaća publika (doduše u ograničenim krugovima) užima i u žanrovskim filmovima, između ostaloga i (slasher) horrorima. A Nasty Nancy je upravo hrvatski predstavnik sasher horrora iza kojeg stoji talentirana ekipa iz Požege (CASTRUM film) koja se koju godinu ranije predstavila još jednim horror uratkom, filmom Krvnik o kojem će također biti riječi jednom prilikom. Nasty Nancy, inače u trajanju od kakvih 50-ak minuta, je film koji je nastao po uzoru na lik i djelo Yoshihiro Nishimura. Ako ste ikada imali prilike gledati barem i jedan film spomenutog autora (ili makar pogledali trailere) kao što su The Machine Girl, RoboGeisha, Vampire Girl vs. Frankenstein Girl, ili Tokyo Gore Police (a valja spomenuti i Attack Girls Swim Team vs the Unliving Dead redatelja Koji Kawanoa), onda od prilike znate što možete očekivati od “Nasty Nancy” – mnogo, mnogo krvavog, pretjeranog i bezobraznog nasilja, trash glumu, te naravno – zajebanciju! Ali u ovom slučaju na Požeški način! Režiju i scenarij filma potpisuje otkačeni Sandi Mance, a Nasty Nancy je njegov četvrti film. Za specijalne efekte, odnosno maske se pobrinuo Miroslav Lakobrija čiji izvrstan rad ste imali prilike gledati i u daleko skupljim filmovima kao što su Zone of the Dead, Sveti Georgije ubiva azdahu i kontroverzni Srpski film. A za izvrsnu montažu i CGI efekte se je pobrinuo Arminio Grgić. Glumačku ekipu pak sačinjavaju redom Hrvoje Dundović, Marko Jurić, Josipa Sabo, Valentina Vuković te Verica Šalata kao Nasty Nancy. Ima tu još pored njih par imena, ali da budem iskren, zaboravio sam ih hehe. Na kraju svega valja još spomenuti kako je film Nasty Nancy prošle godine osvojio i Zlatnu Motorku na TFF-u (Trash Film Festivalu) u kategoriji najbolji borilački film?! Da li ju je i zaslužio, vi možete provjeriti i sami ako kliknete na link ispod (WATCH MOVIE) i pogledate film. A ukoliko ste još uvijek neodlučni oko toga, možda vam pomognu recenzije sa HorrorHR-a idrugsbunny bloga.

plakat_school_fix

TRAILER1

TRAILER2

WATCH MOVIE

Recenzija1

Recenzija2

RADNJA

U školi prepunoj perverznih profesora, gdje se ocjene zarađuju sexom.Nancy je jedina poštena osoba.A naravno pošteni uvijek spuše prvi…No Nancy će se potruditi da nakon nje, zli profesori “popuše” oštricu njene katane…

In A School full of perverted proffesors ,most of students earns they ratings only with sex.Nancy is only honest student and ofcourse honest ones always screwd first.But Nancy will try hard that proffesors taste her katana sword.

SLIKE

Behind the scenes

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.