Akcija

Über Life (2010)

Evo još jednog zanimljivog filma naših istočnih susjeda. “Über Life” je fantasy avantura, a ujedno i prvi Srpski interaktivni film koji će gledateljima pružiti priliku da sami određuju sudbinu i put gl. junaka. Film je režirao i napisao Lazar Bodroža a glavne uloge igraju Milutin Milošević, Jelena Ružić, Radoman Durković, Dušan Janković, Vladimir Bjeličić, Jovana Lađevac, Jelena Durković, Nemanja Rašović i Maja Miloš.
Evo ukratko što su sami autori rekli o filmu…

“Uber life” je film je predviđen isključivo za DVD i kao takav će se od 1. novembra, po ceni od 299 dinara, prodavati prvo u “Ušću”, a od 10. novembra će ga biti na brojnim prodajnim mestima širom Srbije.

,,Film smo aktivno pravili oko godinu i po dana, a pripremajući scenario stavili smo se u ulogu konzumenta, to jest zapitali smo se šta bi on voleo da vidi, dok na kraju konzument dobija režisersku palicu i sam sklapa svoju avanturu”, rekao je Bodroža.

Navodi se takođe da “Uber life” gledaocu nudi opasne puteve kroz šume, polja, pećine, vrtače koji su snimani širom Srbije. Tu je i ukleti zamak, čija je spoljašnjost kompjuterski generisana, sa unutrašnjošću koja je spoj prizora iz pančevačke staklare i beogradskih laguma.

Dakle, kao što ste već pročitali, film je izašao na DVD još prošle godine, te se može bez problema nabaviti, kako ovdje, tako i na alternativnim izvorima.

Official site

TRAILER

RADNJA

ÜBER LIFE je univerzalna i arhetipska priča o borbi sila dobra i zla, o ljubavi i hrabrosti. Glavni junak, čovek koji je izgubio sve, se suprotstavlja devijantnim religijskim silama mraka i neočekivano otkriva ljubav, istinski motiv za borbu i život. Vođen snažnim motivima i željom za opstankom on dospeva u najrazličitije avanture, u kojima se san i java stalno prepliću. Ova epska avantura se odvija na tri alternativna načina, preko više ponuđenih dramskih tokova, gde gledalac svojim učešćem i odabirom odlučuje o daljoj putanji i sudbini junaka. Film obiluje specijalnim efektima, akcionim i upečatljivim nadrealnim scenama.

SLIKE

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.