3D

Bait 3D aka Shark 3D (2011)

Kao što sam rekao u jednom prijašnjem tekstu posvećenom filmu Swamp Shark, od kako je Steven Spielberg 1975. snimio svoj kultni film Jaws,  morski psi su postali iznimno tražena roba na filmskom (i TV) platnu. A unazad nekoliko godina, jednako popularna je postala i 3D tehnika snimanja i prikazivanja. Kao što se neki možda i sjećaju, morski psi i 3D su već jednom “ukrstili” putove, 1983. u filmu Jaws 3-D, ali sad je došlo vrijeme za reprizu, i to u obliku ovog Australskog filma kojeg potpisuje redateljski dvojac Kimble Rendall i Russell Mulcahy (redatelj kultnog Highlandera) koji je ujedno i scenarist ovog filma. Prema nekim izvorima, Russell je ovaj film trebao u potpunosti sam režirati, ali ga je navodno Kimble “zamjeni” u zadnji čas!? Tko je na kraju redatelj ili su obojica redatelji, ostaje pomalo nepoznanica. Budžet ovog filma je iznosio oko 20 milijun Australskih $, a glumačku ekipu sačinjavaju uglavnom nama nepoznati mladi Australski glumci, izuzev Juliana McMahona iz popularne TV serije “Nip/Tuck”. Australska premijera ovog filma bi je zakazana za 20.rujna 2012., a Američka premijera će se održati i par dana ranije, 09. rujna 2012.

       

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

CLIP

RADNJA

In a sleepy coastal resort community, shoppers at an underground supermarket find themselves terrorized by a crazed bandit when the unimaginable occurs… A monstrous freak tsunami swallows the town.

Now trapped inside a flooded supermarket with an armed maniac and rushing water threatening to entomb them all in a watery grave, the imprisoned band of survivors discover they’re not alone. The tsunami has brought some unwanted visitors from the depths. As the waters rise, they must overcome not only the threat of drowning but another threat, just as deadly and far more bloodthirsty… packs of hungry tiger sharks.

SLIKE

                                    

4 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.