Akcija

Blue Salt (2011)

Imdb
Official site
Trailer1
Trailer2
Trailer3
Trailer4

Vikend je prošao, pa da se vratimo poslovnim stvarima. Nadolazeći južno korejski akcijski triler u režiji debitanta Lee Hyun-Seung. Sudeći po traileru, čovjek bi mogao dosta toga pokazati. Glavnu ulogu ima Kang-ho Song, kojeg bi se oni koji detaljnije prate ove stranu filmske scene mogli sjećati iz hvaljenog The Good, the Bad, the Weird.

Sadržaj

Doo-hun is a retired mafia boss who dreams of becoming a restaurant owner. Later he meets a young mysterious woman, Se-bin, in a cooking class. Se-bin is a contract killer hired to kill Doo-hun forced by the mafia who is holding her best friend hostage. But soon both Se-bin and Doo-hun aquire feelings for each other and also Doo-hun’s bodyguard, Ae-Gu.

 

6 replies »

  1. Moran priznat da je ovaj film ipak samo solidan, ne i izvrstan. Pokušava uspješno kombinirat romantičnu dramu i gangsterski triler, al po meni baš i ne uspijeva. Ritam je dosta neobičan, i dinamika prilično kaska. Kraj je također presladunjav i izlizan. Moglo je to puno, puno bolje. Ono šta valja je vizualni dio filma, i gluma Kang-ho Songa.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.