Uncategorized

Jeste li za nagradnu igru??

Dakle, kao što sam naslov ovog teksta kaže, jeste li za nagradnu igru?  To vas pitam zato jer me zanima da li bi uoće bilo odziva kad bih organizirao tako nešto, i koliki bi taj odaziv bio. Stoga mi je važno da se očitujete o ovom pitanju, bilo ovdje na blogu u komentarima ispod ovog teksta, bilo na službenoj Facebook stranici. Jer što više vas se očituje, to su šanse za nagradnu igru izglednije. U protivnom ne vidim uopće razloga za organiziranje nagradne igre ako nema zainteresiranih koji bi ju odigrali. A za 5-6 ljudi se zaista ne isplati organizirati nešto takvo, tim više jer ću nagradnu igru financirati iz svog džepa.

U svakom slučaju, plan je sljedeći. Nagradna igra bi se održala u prosincu, tamo u tjednu prije Božića (0d 19. -23.), ili eventulano tjedan ranije (od 12. – 16.), ali o točnom datumu će te biti obaviješteni naknadno. Trajala bi četiri dana (od ponedjeljka do četvrtka u ponoć), a u petak bi ja na blogu objavio sve odgovore na pitanja, odgovore svih natjecatelja i sveukupan zbroj bodova svih natjecatelja, te naravno, pobjednike i dobitnike nagrada. Natjecali bi se za 3 nagrade. Ja još nisam odlučio koje bi to nagrade bile, ali najvjerojatnije će u pitanju biti neka specijalna DVD ili Blu Ray izdanja, možda i kakva majica. U svakom slučaju, nećete biti razočarani.

Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.  Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) bi postavio najviše tri zadatka. Roka za svih rješavanje zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre. Odgovori će se slat isključivo na moj email koji ću vam dat kad igra započne a ja ću kao što sam već rekao, odgovore svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja objaviti na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

Uglavnom, to je to ukratko. Ako imate kakvih pitanja, postavite ih u komentarima ispod ovog teksta, ili na Facebooku. Još jednom apeliram na vaš odgovor na pitanje iz naslova, jer o vašim odgovorima, odnosno vašem odazivu ovisi hoće li igre uopće biti. Veći odaziv, veće šanse…izbor je vaš.

Pozdrav svima, Dragonrage

Kategorije:Uncategorized

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.