Nagradna Igra

Velika Božićna Nagradna Igra – Filmovi s Ruba: Najava!!!

Poštovani posjetitelji i čitatelji Filmova s ruba!! Pa iako se niste baš u prevelikom broju izjasnili na moje pitanje jeste li za nagradnu igru?, ovim putem vas obavještavam da će nagradne igre ipak biti! Kao što sam već spomenuo u najavi, natjecati će te se za tri nagrade. A te nagrade su sljedeće…

1. NAGRADA – Alien Anthology box set (Blu-ray) + Robocop t-shirt XL
2. NAGRADA – Friday the 13th: The Ultimate Collection (DVD) + Army of Darkness t-shirt XL
3. NAGRADA – Give ‘Em Hell Malone (blu ray) + Chuck Norris t-shirt XL

Samim time tematski će ova nagradna igra biti vezana uz nagrade. Tako će se tu naći pokoje pitanje o Alien filmovima ili nekome od ljudi koji su ili glumili u tim filmovima, ili ih režirali, producirali itd. Pa će tu vjerojatno biti i poneko pitanje o Friday the 13th serijalu, zatim ponešto o ekipi filma Give ‘Em Hell Malone, a nači će se nešto i o Robocopu, Evil Dead serijalu i svemogućem Chuck Norrisu!! A imajte na umu da bi se moglo naći i pokoje pitanje o glumcima iz nekih spomenutih naslova.
U igri mogu sudjelovati apsolutno svi, i nadam se da će biti što više natjecatelja neovisno o tome da li ih interesira tema igre ili nagrada. Nagradna igra počinje u Ponedjeljak 12.12. i završava u četvrtak 15. 12. u ponoć. Dobitnik će najvjerojatnije biti objavljeni u Petak 16. 12. Ali, ukoliko bi se nešto ispriječilo u mom rasporedu i ukoliko ne bih bio u mogućnosti obznaniti pobjednike tog dana, učinit ću to prvom prilikom u tjednu iza.

NAGRADE

 

Evo ukratko i pravila koja ću zasigurno ponoviti još pare puta tijekom trajanja igre.

PRAVILA

 

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

I to je to, budite ovdje 12.12. spremni za igru 😀

PS: Bio bih vam veoma zahvalan kada bi ste proširili glas o ovoj nagradnoj igri putem svojih Facebook profila ili foruma koje posjećujete. Hvala.

PS2: Ako imate kakvih pitana u vezi same igre, slobodno pitajte.

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

9 replies »

  1. a baš sam se neki dan sjetio ovih tvojih kvizova i zabavljanja tražeći odgovore i danas naletim na tvoj blog 😉 stavljam na wall na fejsu, sigurno

  2. Nema na čemu. Sad sam skužio da je u igri Friday the 13th ULTIMATE edition. Frend je veliki fan serijala i odmah je naručio set i pakiranje je takvo (Paramount škrtari) da su dvd-i u nekom hard book caseu i kad se vade bolesno se izgrebu, a po nekima je bilo i ljepila. Poslali su mu drugi u zamjenu, ali taj je bio tek nešto bolji. Većina reviewova s amazona također upućuje na isto. Tako da su baš upropastili inače efektno izdanje. S maskom i dodatcima, jel…

  3. Svaka cast na nagradnoj igri 🙂
    Pitanje: saljemo li sve zadatke u zasebnim e-mailovima ili moze jedan e-mail vise zadataka?

    Hvala 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.