Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 9

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

ZADATAK BR. 9

Na slikama ispod se nalazi 9 glumaca i 9 redatelja. Svaki od glumaca je surađivao sa jednim od redatelja tijekom karijere. Vaš zadatak je sa spojite glumca i redatelja, odnosno brojku i slovo. Deset točnih pogodaka donosi 3 boda, šest točnih pogodaka donosi 2 boda, a tri točna pogotka donose 1 bod. Sve manje od tri pogotka je -1 bod. A ukoliko uz brojku i slovo napišete i naslov filma na kojem je dvojac sa slika surađivao, za svaki točan upis osvajate još pola boda. Dakle sve ukupno možete osvojiti 8 bodova. Ukoliko fulate naslove filmova, ali dobro spojiti brojeve i slova, jednostavno nečete osvojiti tih pola boda. Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

Nažalost, u brzini mi se potkrala jedna mala pogreška, naime zabunom je napisano 10 redatelja i 10 glumaca umjesto 9, koliko ih se nalazi na slici, a traži se 10 točnih odgovora umjesto 9. Iako će se priznati i 9 točnih odgovora i 10 točnih odgovora kao u potpunosti točan zadatak, ukoliko ste već poslali odgovore.  Isprike radi male neugodnosti.

Dragonrage

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1
Nagradna Igra – Zadatak Br. 2
Nagradna Igra – Zadatak Br. 3
Nagradna Igra – Zadatak Br. 4
Nagradna Igra – Zadatak Br. 5
Nagradna Igra – Zadatak Br. 6
Nagradna Igra – Zadatak Br. 7
Nagradna Igra – Zadatak Br. 8

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

3 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.