Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 11

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

ZADATAK BR. 11

Lik Ripleyeve koji je Sigurney Weaver odigrala u Alienu (i nastavcima) je bio jedna od prvih, ako ne i prvi ženski “macho” lik koji je mogao ravnopravno stati rame uz rame sa svojim muškim kolegama. Ali Ridley je često običavao u svojim filmovima imati snažne i čvrste ženske likove koje su odigrale mnogobrojne poznate glumice. U kolažu ispod kriju se četiri glumice koje su igrale u Ridleyevim filmovima. Na vama je da na temelju detalja iz kolaža otkrijete koje su to četiri glumice. Svaki točan odgovor vam donosi po 1 bod, a ukoliko uz ime glumice navedete i naslov filma koji je snimila sa Ridleyem, dobivate još pola boda za svaki točan odgovor. Dakle, sve ukupno možete osvojiti 6 bodova.
Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1
Nagradna Igra – Zadatak Br. 2
Nagradna Igra – Zadatak Br. 3
Nagradna Igra – Zadatak Br. 4
Nagradna Igra – Zadatak Br. 5
Nagradna Igra – Zadatak Br. 6
Nagradna Igra – Zadatak Br. 7
Nagradna Igra – Zadatak Br. 8
Nagradna Igra – Zadatak Br. 9
Nagradna Igra – Zadatak Br. 10

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.