Nagradna Igra

Nagradna Igra – Zadatak Br. 12

PRAVILA

1. – Pitanja će se sastojati od raznoraznih zadataka vizualne prirode, od tipičnih pogađanja filmova preko slike, raznoraznih slagalica, igre asocijacija, pronalaženja razlika i tome sličnoga.

2. – Svakog dana u razmacima od nekoliko sati ja (ili moj kolega Deckard) ćemo postaviti najviše tri zadatka. Rok za svih rješavanje svih zadataka će biti Četvrtak u ponoć, te će do tada sva pitanja biti dostupna za odgovaranje svim natjecateljima u bilo koje vrijeme tijekom trajanja igre (12.12-15.12.)

3. – Odgovori se šalju isključivo na moj email – dragonragehr@yahoo.com

4. – Odgovori svih natjecatelja, točna rješenja svih postavljenih zadataka i ukupan zbroj bodova svih natjecatelja bit će javno objavljen na blogu nakon završetka igre. Odnosno u Petak 16. 12., ili u tjednu nakon, kada će biti objavljen i sretni dobitnici/pobjednici.

5. – Striktno je ZABRANJENO raspravljati o mogućim odgovorima u komentarima na blogu (ili na Facebook stranici) tijekom trajanja igre. Svaki takav potez će se kažnjavati oduzimanjem bodova.

6. – Svaki točan odgovor donosi 3 BODA, a svaki netočan oduzima 1 bod. To vrijedi čak i za sam početak igre kad su svi na nuli. Ukoliko tada netko pogriješi, ide u minus. Svi dodatni načini bodovanja će se određivati u skladu sa pitanjima.

7. – Nakon šta u Četvrtak “odzvoni” ponoć, odgovori se više ne prihvaćaju, te će se tada zbrojiti bodovi i objaviti dobitnici. Ukoliko bude izjednačeno, smislit ću još nekakvo pripetavanje…ali o tome kad i ako dođe vrijeme za to…

I evo nas na kraju, grand finale!! Posljednji zadatak je posvećen SF filmovima, i najveći je do sada po sadržajnosti. Ali baš kao i u video-igrama, zadnji level i posljednji boss su uvijek najteži za srediti. Iako vjerujem da će za neke od vas i ovo biti mačji kašalj hehe. U svakom slučaju, bi koji namjeravate poslati sve odgovore u jednom mailu, nemojte zaboraviti to učiniti do danas u ponoć. Svi dogovori pristigli nakon ponoći neće se priznati…sorry.

ZADATAK BR. 12

Zadnji zadatak je posvećen SF filmovima. Na slici ispod se nalazi 20 kadrova iz 20 različitih SF filmova. Kao što možete primijetiti, na tim kadrovima nešto nedostaje! To su naravno akteri tih filmova. Vaš zadatak je da pogodite o kojim naslovima je riječ. Napišite redni broj i naslov za koji smatrate da se nalazi pod tim rednim brojem. Na ovom zadatku možete osvojiti naviše bodova do sada, te će te tako za svaki točan odgovor osvojiti bod. Što će reći da na kraju možete osvojiti čak sveukupno 20 bodova. Za svaki pogrešan odgovor jednostavno nećete dobiti taj bod, a u slučaju da baš sve naslove fulate, gubite 2 boda.
Točan rezultat će biti objavljen u Petak 16. 12. ili u tjednu iza.

NAPOMENA 1 – Odgovori se šalju isključivo na mail – dragonragehr@yahoo.com.
NAPOMENA 2 – rok za slanje odgovora je četvrtak 15.12 u ponoć.
NAPOMENA 3 – Kada šaljete svoj odgovor na mail, svakako u naslov maila stavite redni broj pitanja na koje odgovarate kako ne bi kasnije došlo do nekakvih zabuna i nesporazuma, te svakako u mailu napišite svoje ime i prezime ili neki svoj internetski nadimak.


k
liknite na sliku za uvećanje

Nagradna Igra – Zadatak Br. 1
Nagradna Igra – Zadatak Br. 2
Nagradna Igra – Zadatak Br. 3
Nagradna Igra – Zadatak Br. 4
Nagradna Igra – Zadatak Br. 5
Nagradna Igra – Zadatak Br. 6
Nagradna Igra – Zadatak Br. 7
Nagradna Igra – Zadatak Br. 8
Nagradna Igra – Zadatak Br. 9
Nagradna Igra – Zadatak Br. 10
Nagradna Igra – Zadatak Br. 11

Kategorije:Nagradna Igra, Specijal

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.