Drama

Titanic (2012) TV mini-serija

Kreator 4-dijelne mini-serije je Julian Fellowes, koji je nedavno nagrađen sa 6 Emmya i Zlatnim globusom za Downton Abbey. On će napisati sve četiri epizode u trajanju po 60 minuta, odnosno, četiri različite priče koje će biti ispričana iz perspektive raličitih likova, ali će se na kraju zadnje epizode spojiti u jednu i otkriti nam tko je sve i kako preživio brodolom. Serija je već rasprodana u 57 zemalja svijeta, a snimana je u ko-produkciji Amerike, Kanade, Engleske i Mađarske. Za potrebe snimanja je odobren veliki budžet koji je trenutno obavijen velom tajne. Premijera je zakazana za 12. travnja 2012.

 

IMDB

TRAILER 1

TRAILER 2

RADNJA

The world’s largest ship, the Titanic, meets with disaster when it strikes an iceberg on its maiden voyage.

SLIKE

       

3 replies »

  1. Meni ovo djeluje nekako kilavo, kao i ona prva serija iz 1996, a po prikazanom, ići će putem Cameronovog filma i ignorirat povijest nauštrb izmišljenih likova. To valjda zato što je ove godine 100 godina od potonuća, Cameron vraća Titanic u kina u 3D…ne očekujem previše, ali zahvaljujem na najavi inače bih propustio ovaj naslov.

  2. Čitao sam da će se serija većinom fokusirati i na zaboravljenu srednju klasu, osim onoga što je već poznato svima. U pravu si, jer su serije upravo snimljene, zato, jer se održava stota godišnjica od potonuća.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.