Akcija

Safe House (2012)

IMDb

Trailer

 

Denzel Washington i Ryan Reynolds odlučili su udružiti sbage i popraviti svoju financijsko isplativu sliku nastupom u jednom poprilično žestokom akcijskom trileru koji bi, usput rečeno, trebao malo popraviti i akcijsku krvnu sliku na kino repertoaru. Nakon što su obojica imali taj peh da im razvikani projekti dožive fijasko na tržištu (čitaj Green Lantern i Unstoppable) ovaj ima naslov predstavlja i pojas za spašavanje, da se slikovito izrazim, jer Denzel već nekoliko godina vuče epitet glumca koji je poprilično preplaćen, a čiji filmovi više ne donose financijsku korist (usporedbe radi, Unstoppable je na uloženih 100 milja zaradio 160) a kako je posljednji put kad je igrao pomalo bad ass ulogu povukao i Oscara, očekivanja su više nego velika. Ryan još uvijek čeka the projekt koji bi ga izvukao na površinu onih A zvijezda, a biti druga violina jednom glumačkom lafu i nije tako loša pogodba.

A young CIA agent is tasked with looking after a fugitive in a safe house. But when the safe house is attacked, he finds himself on the run with his charge.

Sadržaj kao takav ne otkriva previše, ali u ponuđenom se može vidjeti da se pazilo na akciju, na ukuse svih generacija , koliko se može vidjeti po traileru, dva glumca djeluju posve OK u projektu. Pomaže što se osim njih ovdje nalazi i jedan Sam Shepard, Brendan Gleeson i Robert Patrick (nekako ga vidim kao dežurnog negativca) pa bi sve to zajedno trebalo, u najmanju ruku, biti zanimnljivo. Film svoj kino život započinje 09.02.

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.