Drama

Noćni brodovi aka Night Boats (2012)

Hrvatska ljubavna melodrama, snimana u ko-produkciji Hrvatske, Slovenije i Srbije, a dolazi nam od ko-scenariste i redatelja, Igora Mirkovića. Glavna glumica, Ana Karić, opisuje film kao hrvatsku verziju “Mostova okruga Madison”. Glavni financijer filma je zagrebačka produkcijska kuća Studio dim u suradnji s Bela filmom iz Ljubljane i Delirijumom iz Beograda, dok je potpora stigla iz Hrvatskog audiovizualnog centra, MEDIA-e, Grada Rijeke, Filmskog centra Srbije, Slovenskog filmskog sklada, Viba filma, HRT-a, TV Slovenije, te najvećeg europskog filmskog fonda Eurimages. Glavne uloge u filmu tumače spomenuta Ana Karić i Radko Polič, a osim njih, u filmu glume i Bogdan Diklić, Pero Kvrgić, Renata Ulmanski, Lana Barić, Jadranka Đokić, Živko Anočić, Ante Jureško, Angel Palašev, Jimmy Stanić, te 15-godišnji Mijo Takač. Film je sniman na lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Crikvenici, Kalinovcu, Jarče Polju, na rijeci Mrežnici te u Rugvici. Hrvatska premijera je zakazana za 15. ožujak 2012.

 

IMDB

Official site

Official Facebook

TRAILER

TV Spot1

TV Spot2

TV Spot3

RADNJA

Zadnja je jednaka kao prva, neočekivana, začuđujuća i nespretna. Stotinu je priča o prvoj ljubavi, a ovo je priča o zadnjoj.

Film “Noćni brodovi” govori nam o sedamdesetogodišnjim tinejdžerima, Heleni I Jakovu koji preko ograde balkona bježe iz staračkog doma. Oni se svim preostalim snagama bore za romansu, za posljednju šansu da budu zaljubljeni, dokazujući da u ljubavi nema granica.

SLIKE

               

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.