3D

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

  

IMDb

Trailer

Facebook

2006 pojavio se hororac imena Silent Hill. Za neke, to je bilo poznato područje jer se radilo o ekranizaciji još poznatije igrice, za neke druge (među koje se skromno ubrajam) film je bio ništa drugo do novi proizvod. Konačni zaključak je… bio polovičan. Najveći prigovori išli su na to da film ne prati igricu, dok su drugi hvalili uspješno dočaranu atmosferu. Financijski odjek bio je skroman, jedva 100 milijuna dolara, no kad se uzme da je koštao 50, to je bio uspjeh. 6 godina kasnije, dolazi nam nastavak (jer 50 milijuna zarade je još uvijek dobar razlog za njega) s nastavkom priče, ali i nekim poznatim imenima koji su odradili gažu i u prvom dijelu.

When her father disappears, Heather Mason is drawn into a strange and terrifying alternate reality that holds answers to the horrific nightmares that have plagued her since childhood.

Povratnici koji su sasvim fino obilježili prvi dio jesu Radha Mitchell & Sean Bean & Deborah Kara Unger dok nam pridošlice u priču predstavljaju Malcolm Mcdowell, Carrie Ann-Moss te Adelaide Clemens. Film režira Michael J. Bassett, autor zanimljivih Solomon Kane te horora Deathwatch, a zanimljivo je da je film imao zastoj u produkciji jer ga je počeo raditi Roger Avery, poznati redatelj, kao i scenarist prvog dijela, no koji je završio u zatvoru radi ubojstva motornim vozilom (iliti, bio je pijan kao letva dok je vozio) te je tek onda Bassett preuzeo komandu. Produkcijski budget je stroga tajna, ali radi nesigurnosti da bi mogao podbaciti kao prvi dio (barem na USA tržištu) navodno je skresan na 30-40 milijuna, što, koliko se može vidjeti po traileru, nije previše naškodilo da vizualno izgleda dobro. Premijera je najavljena na 26 Prosinac tekuće godine.

            

Kategorije:3D, Horror, Nastavak, Sean Bean

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.