Drama

Insensibles aka Painless (2012)

Španjolska misteriozna triler drama redatelja i ko-scenarista Juana Carlosa Medina o muškarcu koji gotovo ne ozljeđen izađe iz stravične automobilske nesreće, te u potrazi za svojim biološkim roditeljima saznaje da je bio dio bizarnog experimenta koji su se 60-ih godina vršili nad djecom koja uopće ne osjećaju bol! Zaplet se čini dovoljmno zanimljivim, pa čak bih se usudio reći i “originalnim”, a trailer obećava pomalo creepy atmosferu, pa se nadajmo da će na kraju i film uistinu biti dobar. Španjolska premijera ovoga filma se održala 01.kolovoza 2012., a Francuska svega par dana kasnije, 10. kolovoza. Film će također biti prikazan na Toronto International Film Festivalu 2012.

  

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

In this fascinating allegorical horror-thriller, a brilliant young neurosurgeon emerges miraculously unharmed from a devastating car crash — only to discover a dark secret about his origins that stretches back to a series of bizarre experiments conducted at the dawn of the Spanish Civil War.

SLIKE

       

2 replies »

  1. A ne znam…možda je, možda nije…ali iskreno…ovaj templejt mi je mnogo draži jer više stvari stane od jednom na main page. Onaj stari je tipični blogovski…svi testovi otvoreni i naredani jedan iza drugog, a ovdje se više toga nudi od jednom u kratko, pa ako nekog neš interesira, samo klikne na to i ovori mu se nova stranica sa više detalja….

    Ali ovo je i onako samo privremeno jer se radi na originalnom dizajnju, koji će doduše na kraju biti sličniji ovome nego onome starom…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.