3D

Sin Reaper 3D (2012)

Lance Henriksen – legenda koja se tukla sa Alenom, Predatorom, i Terminatorom, je na žalost zadnjih 10-ak (pa i više) godina je spao na veoma niske grane snimajući uglavnom niskobudžetne uratke B i C produkcije. Jedan od takvih uradaka je i ovaj Njemački niskobudžetni misteriozni horror triler redatelja Sebastiana Bartolitiusa koji govori o mladoj djevojci pod imenom Samantha koja muku mući sa groznim noćnim morama. Zahvaljujući savjetu svoga doktora, u nadi da će razotkriti pozadinu tih noćnih mora, otputuje u Njemačku, u bivši samostan. Ali situacija samo postane gora kad ubrzo zamaskirani “redovnik” aka Sin Reaper počne ubijati sve koji se nalaze u “samostanu”! Em da, ne zvuči baš kao nešto originalno, zar ne!? A bome niti ne izgleda tako (izuzev ubojice i njegovog…oružja!). Ali opet, fanovi Lancea Henriksena i slasher horroraca bi možda mogli doći na svoje. Sin Riper je snimljen na lokacijama u Njemačkom sa budžetom od svega 1.2 milijuna €, i još k tome 3D tehnici! Datum premijere ovoga filma na žalost još nije poznat, ali o tome će te biti naknadno obaviješteni.

    

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Young Samantha Walker (HELEN MUTCH) has been tortured by nightmarish visions for years.
With the help of Dr. Hoffmann (LANCE HENRIKSEN) she faces her unknown past by taking his advice and traveling to Germany. Having been adopted in the U.S. as a baby she decides to seek out the true roots of her ancestral past.
Her journey leads to “Wallenhausen”, a former German convent. Samantha’s break-in to the convent at night becomes a fight for life and death as a masked monk starts the merciless killings of her companions one after another. Finally she reveals the secret of her past and has to face … the Sin Reaper.

SLIKE

                        

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.