Akcija

Warm Bodies (2013)

Nakon što se ispostavilo da film o ljubavnom odnosu između obične tinejdžerice i vampira koji svjetluca na suncu može prerastu u planetarno obožavanu franšizu sa zaradom od preko 3 milijarde $, Hollywood pokušava izbaciti nešto slično ne bi li se “rodila” još jedna unosna franšiza, tim više jer je ova “stara” došla svom kraju. Tako je vampira koji se zaljubi u smrtnicu zamjenio zombie u nadolazećoj horror komediji Warm Bodies redatelja i scenarista Jonathana Levinea, inače potpisnika filmova kao što su 50/50 i All the Boys Love Mandy Lane. Baš kao i u slučaju sa Twilightom, i ovaj puta je riječ o adaptaciji romana autora iza kojega stoji autor Isaac Marion. No ne brinite se, u ovom slučaju zombiji ne svjetlucaju na suncu i nisu vegetarijanci ili tako nešto. Naprotiv, imaju odlike normalnih, 100X viđenih zombija koji žderu ljude…osim što se jedan od njih zaljubi te mu se samim time počinje vračati ljudskost. No razliku od spomenute “vampirske” sage, Warm Bodies čak djeluje i zabavno. Knjigu nisam čitao, ali ovako iz ponuđenih informacija, stječem dojam kao da se ovdje radi o nekakvoj malo drugačijoj inačici Romea I Julie, tim više što se glavni junak u filmu (zombije, jel) zove R (može bit skraćeno od Romeo), dok je njegova izabranica srca Julia. A po svemu sudeći i njezin otac se protivi toj vezi. Bilo kako bilo, u glavnim ulogama se pojavljuju Nicholas HoultTeresa PalmerJohn MalkovichRob CorddryDave FrancoCory Hardrict, te mnogi drugi. Američka premijera je zakazana za 01. veljače 2013., a Britanska premijera je zakazana za par dana kasnije, 08. veljače 2013. Film će se prikazivati i u Hrvatskim kinima pod naslovom Topla Tijela od 07. veljače 2013.

poster WB_Payoff_1-Sheet_Rev warm_bodies_ver3_xlg warm_bodies_ver4_xlg warm_bodies_ver5_xlg warm_bodies_ver6_xlg warm_bodies_ver7_xlg warm_bodies_ver9_xlg warm_bodies_ver8_xlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A funny new twist on a classic love story, WARM BODIES is a poignant tale about the power of human connection. After a zombie epidemic, R (a highly unusual zombie) encounters Julie (a human survivor), and rescues her from a zombie attack. Julie sees that R is different from the other zombies, and as the two form a special relationship in their struggle for survival, R becomes increasingly more human – setting off an exciting, romantic, and often comical chain of events that begins to transform the other zombies and maybe even the whole lifeless world.

SLIKE

0c 0 0b 4 1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.