Specijal

Filmovi s Ruba 2012 – Rezime

S obzirom da smo zakoračili u novu godinu, odlučili smo prije nego krenemo punom parom u nove pobjede malo stati i rezimirati prošlu godinu. Moramo odmah na početku priznati da nam je prošla godina bila i više nego uspješna! Naravno, zahvaljujući svima Vama koji nas posjećujete (što slučajno što namjerno) i čitate iz dana u dan! Tako ste našu stranicu prošle godine otvorili ravno 250000 puta! Od sveukupno 926 objavljenih tekstova prošle godine (od toga je naravno 90% najava), najpopularniji je bio najava za Španjolsku ljubavnu dramu Tengo ganas de ti aka I Want You koju ste ujedno i najviše komentirali. A veliku popularnost su izazvale i najave domaćih filmova Parada, Josef i Ljudožder Vegetarijanac. A među top 5 najčitanijih (ili jednostavno najotvaranijih) tekstova našla se i moja osobna lista najboljih filmova iz 2011.! Za sve zainteresirane obavijest da ćemo kraje siječnja ponovno Salvador, Deckard i ja objaviti svoje izbore najboljih i najgorih naslova iz 2012.
Uz sve to, prošle godine smo otkupili i svoju domenu, filmovisruba.com, te izmijenili dizajn, što je u biti samo mali korak ka tome da u potpunosti izgradimo svoj osobni, unikatni i prepoznatljivi vizualni identitet. Tako da i ove godine možete zasigurno očekivati neke izmjene u dizajnu stranice. Za kraj, veliko Vam hvala što na posjećujete i čitate, i nadam se da će te tako i nastaviti. Tim više jer sve što radimo, radimo zbog vas u nadi da ćemo vam predstaviti naslove za koje možda ne bi ste nikad ni čuli, a koji su baš po vašem guštu. Stoga, Hvala još jednom!

Here’s an excerpt:

About 55,000 tourists visit Liechtenstein every year. This blog was viewed about 250,000 times in 2012. If it were Liechtenstein, it would take about 5 years for that many people to see it. Your blog had more visits than a small country in Europe!

Click here to see the complete report.

 

Kategorije:Specijal

Tagged as: ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.