Akcija

Commando – The One Man Army (2013)

Prije desetak godina kad se činilo da je borilački film već pomalo zamro, pojavio se Tony Jaa sa eksplozivnim borilačkim filmom Ong-bak. Ono što je bilo specifično kod tog filma je bilo to da je Jaa sve kaskaderske scene i sve borilačke scene, ma koliko god opasno i ludo djelovale izveo bez upotrebe žica, kaskadera ili CGI-a. Upravo to je bio glavni slogan filma, i upravo to ga je proslavilo. Jaa je isti uspjeh ponovio i sa filmom Tom yum goong, da bi se zatim narednih godina jednostavno pokubio u nastavcima Ong bak 2 i Ong Bak 3 od kojih je jedan i sam režirao što ga gotovo doveli do ruba živčanog sloma. Bilo kako bilo, ubrzo je uslijedilo još par novih imena borilačkog filma koji su se publici predstavili pod istim sloganom, “bez žice, bez kaskadera i bez CGI-a”. Bili su to Johnny Nguyen kojeg ste imali prilike gledati u filmovima kao što su The Rebel i Clash, te Iko Uwais koji je publiku pak oduševio svojim filmovima Merantau i The Raid. Njima će se ove godine pridružiti još jednono novo ime, Indijac Vidyut Jamwal koji će “svoje mjesto pod suncem” tražiti sa Indijskim akcijskim borilačkim filmom Commando – The One Man Army u kojem je on također sve borilačke i kaskaderske scene izveo, pogađate, bez žica, kaskadera ili CGI-a. Film je to o specijalcu čiji helikopter padne iza neprijateljskih linija, pa je on primoran upotrijebiti svoje smrtonosne vještine kako bi se izvukao živ iz te nevolje. Trailer djeluje veoma stilizirano i cool, moram priznati, samo nadam se da u film neče ubaciti plesanje, što je uobičajeno za Indijske filmove. Bilo kako bilo, Commando – The One Man Army u Indiji izlazi 12. travnja 2013.

poster commando2 Commando3 commando-logo

Official Facebook Page

TRAILER

PROMO SPOT1

PROMO SPOT2

PROMO SPOT3

RADNJA

Vidyut Jamwal plays a special-ops secret agent for the Indian Armed Services. During one of the missions the commando’s chopper is shot down & is now behind enemy-lines.

From here on the commando embarks on a survival mission battling physically challenging environments, gun totting enemies in foreign land & is en route to his base. The commando uses his intense training, well honed survival & combat skills against the enemy in the face of this extreme environment.

SLIKE

0c 0 0b 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.