Akcija

Snitch (2013)

Ako je suditi po (lošim) box office rezultatima u zadnjih tri tjedna, old school akcijskim junacima je čini se odzvonilo! Naime, Arniev dugo najavljivani i očekivani comeback u obliku filma The Last Stand je neslavno potonuo kako u Američkim, tako i u svjetskim kinima zaradivši za sada sveukupno tek 25 milijuna $ (a koštao je 45 mil.$). Isto se dogodilo i sa Stalloneovim akcijskim filmom Bullet to the Head koji je (za sada) prošao još i gore. Naime, njegov film je zaradio tek oko 6 milijuna $ (a koštao je 55 mil.$). Ništa bolje nije prošao ni akcijski junak modernog doba Jason Statham sa svojim akcijskim trilerom Parker koji je na uloženih 30 milijuna $ za sada zaradio tek 13 mil.$. Još nam je ostalo za vidjeti kako će proći Bruce Willis i njegov peti po redu film iz Die Hard serijala, A Good Day to Die Hard. Ukoliko i on propadne, onda će to biti zadnji čavao u ljes akcijskim junacima naše mladosti. Ali kako se ono kaže, na mladima svijet ostaje, pa će tako, uz Willisa, obraz žanra ovog mjeseca pokušati osvjetlati i jedan akcijski junak novijeg doba, Dwayne Johnson sa svojom akcijskom triler dramom Snitch u režiji redatelja i ko-scenarista Rica Romana Waugha. Ono što njemu ide na ruku je PG-13 predikat koji  su cenzori dodijelili filmu, što automatski povećava broj publike jer i oni mlađi od18 mogu pogledati film u kinima.  Naime, svi prethodno spomenuti filmovi su imali (tj. imaju) predikat R, što će reći da mlađima od 18 nije dopušteno da pogledaju film u kinu bez pratnje roditelja, a Amerikanci se tih pravila strogo drže. Bilo kako bilo, Snitch je baziran na istinitim događajima, te prati priču jednog očajnog oca koji ode na tajni zadatak za DEA kako bi na taj način oslobodio svog sina od optužbi za posjedovanje je i preprodaju droge. Budžet filma iznosi oko 35 milijuna $, a uz Johnsona u filmu još igraju i Nadine VelazquezSusan SarandonJon BernthalHarold PerrineauBarry PepperMichael Kenneth Williams, te Benjamin Bratt. Američka premijera filma je zakazana za 22. veljače 2013, a u Velikoj Britaniji film izlazi 05. travnja 2013. U domaćim kinima ga pak možemo očekivati 09. svibnja 2013.

Poster poster2 Snitch2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

TV Spot1

TV Spot2

TV Spot3

TV Spot4

TV Spot5

RADNJA

In the fast-paced action thriller SNITCH, Dwayne Johnson stars as a father whose teenage son is wrongly accused of a drug distribution crime and is looking at a mandatory minimum prison sentence of 10 years. Desperate and determined to rescue his son at all costs, he makes a deal with the U.S. attorney to work as an undercover informant and infiltrate a drug cartel on a dangerous mission — risking everything, including his family and his own life.

SLIKE

1 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru 14 15 16 17 18 19 20

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.