Akcija

Once Upon a Time in Vietnam aka Monk on Fire (2013)

Vijetnamski akcijski borilački spektakl redatelja, scenarista i glavnog glumca Dustina Nguyena kojeg ste imali prilike gledati u filmovima kao što su The Rebel i Angels, te nekoć popularnoj TV seriji “21 Jump Street”. Monk on Fire je prema njegovim riječima vjerojatno najambiciozniji Vijetnamski projekt koji je fazi produkcije još od 2007. godine.
Opisuje ga kao Istočnjački western, te je u među vremenu film dobio i novi prigodan naslov, Once Upon a Time in Vietnam. Na žalost, konkretni detalji radnje još nisu poznati, ali zna se da se u filmu radi o naoružanom redovniku koji luta uokolo na svom motoru.
Dustin igra spomenutog redovnika, a uz njega u filmu se još pojavljuju Veronica Ngo, te Roger Yuan kojeg se zasigurno sjećate kao negativca i filmova Shanghai Noon i Black Dynamite, a pojavio se i u zadnjem Skyfallu. Vijetnamska premijera bi se navodno trebala održati 22. kolovoza 2013. U Americi pak film izlazi direktno na DVD-u 01. srpnja 2014.

LuaPhatPoster Once Upon a Time in Vietnam poster1 Once Upon a Time in Vietnam poster2 Once Upon a Time in Vietnam poster3 once upon a time in vietnam poster poster2b poster2 poster3 once upon a time in vietnam DVD

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER TRAILER

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3 US

RADNJA

Eastern Western with super powered motor bike riding kung fu monks.

SLIKE

9 0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.