Akcija

Journey to the West aka Journey to the West: Conquering the Demons (2013)

Znači li vam išta ime Stephen Chow!? Ne (OK, vjerujem da vas ima dosta i koji znate o kome je riječ, but, play along)! A ako vam kažem da taj filmaš stoji iza naslova kao što su Shaolin SoccerKung fu Hustle, onda će vam biti jasnije o kome se radi, jel da? Kako i nebi kad su spomenuti filmovi kod nas bili veliki kino hitovi svojevremeno. Ako ste i vi jedni od onih koji su uživali u tim naslovima, onda će vas oduševiti vijest da Chow ima novi film! Avanturističku, borilačku, fantasy komediju Journey to the West koja je bazirana na jednom od četiri istoimena klasična romana iz Kineske povijesti. Prema isto materijalu je već prethodno snimljen jedan animirani film (Saiyûki iz 1960.) i dvije Tv serije (Xi you ji iz 1986. i Xi you ji iz 2010.). Valja odmah spomenuti kako Chow ne glumi u ovom filmu, niti potpisuje režiju istoga. Ali Chow je scenarist i producent ovog uratka, dok se za režiju istoga pobrinuo Chi-kin Kwok. Ali bez obzira na to, oni koji su film već imali prilike pogledati, kažu da je i više nego očito da iza njega stoji Stephen Chow, jer njegov prepoznatljiv (šašavi) humor je sveprisutan. U glavnim ulogama se pojavljuju Qi Shu (igrala je također pored Jackie Chana u filmu Chinese Zodiac, te pored Jasona Stathama u Transporteru), Chi Ling ChiuChrissie ChowMin Hun Fung, te još mnogi drugi, Kineska i Hongkongoška premijera se održala na isti dan, 07. veljače 2013., te se film u veoma kratkom roku premetnuo u veliki kino hit, zaradivši 160 milijuna $ i tako oborio nekoliko rekorda na tamošnjem box officeu. A u Američka kina i na VOD platforme film dolazi 07. ožujka 2014.

Journey to the west poster poster poster2 poster3 poster4 kinopoisk.ru poster6 poster7 poster8

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3 US

TV Spot

RADNJA

Based on one of the Four Great Classical Novels of Chinese literature of the same name, Stephen Chow’s “Journey To The West” is a contemporary remake of the misadventures of a Buddhist monk as he makes a pilgrimage from China to India. The monk travelled to the “Western Regions” during the Tang Dynasty, to obtain sacred texts (sūtras). The bodhisattva Avalokiteśvara (Guanyin), on instruction from the Buddha, gives this task to the monk and his three protectors in the form of disciples – namely Sun Wukong, Zhu Bajie and Sha Wujing – together with a dragon prince who acts as Xuanzang’s steed, a white horse. These four characters have agreed to help Xuanzang as atonement for their past sins.

SLIKE

kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.