Akcija

Tough Bitch aka Žestoka kuja (2013)

Već je postalo uobičajeno da baš poput Stevena Seagala i Udruga Trash svake godine izbaci po jedan film (OK, Seagal ih izbaci i više, ali nek mu bude, ipak je on Seagal). Pa tako i ove godine nam predstavljaju svoj novi uradak. Ali da ja sad ti ne izmišljam toplu vodu, evo što sama Udruga Trash kaže o svom novom filmu!

Nakon filmova Čarobna škrinjica, Sun Tzu, Overpunishment i Long Banana stiže nam i film Tough Bitch koji će nesumnjivo oduševiti sve ljubitelje trash filma. Novi blockbuster udruge Trash nazvan Tough Bitch mogao bi se, između ostalog, opisati i kao hrvatska verzija kultne trash TV serije iz 70-ih godina prošlog stoljeća Charlijevi anđeli, jer glavne protagonistice ovog novog blockbustera udruge Trash su žene u prikladno pripijenoj odjeći. Premijera prvog filma udruge Trash u kojem glavne uloge tumače prekrasne žene bit će održana, kako prikladno, na sam Međunarodni dan žena, u petak, 8. ožujka u varaždinskom Kinu Galerija u Gajevoj ulici s početkom u 20 sati.
Neovisna komisija za kvalitetu trash filmova udruge Trash i filmu Tough Bitch, kao i svim ostalim filmovima udruge Trash, dodijelila je naveće ocjene, uz posebne pohvale mladom filmašu Tihomiru Galevskom, scenaristu i redatelju filma na njegovom angažiranom radu koji je trajao pune 4 godine!
Snimanje filma počelo je naime davne 2009. godine, a o grandioznosti tog vrhunskog ostvarenja sedme umjetnosti najbolje svjedoče činjenice da je svoje uloge u filmu ostvario čak 41 glumac, među njima i vrhunski kazališni glumci Berislav Tomičić i Nancy Abdel Sakhi, te da je riječ o prvom filmu udruge Trash u kojem se koriste revolucionarni kompjuterski generirani specijalni efekti. A spomenimo također i to da se u filmu nalazi i prikaz prave pravcate zračne bitke što u kombinaciji s lijepim ženama u pripijenoj odjeći jamči da će Tough Bitch postati pravi kino hit. Uz spomenuti dvojac u filmu još igraju i Kristina Golubić, Robert Borović, Ivo Pavliček, Miroslav Kostelec, Nino Golub, Jan Golub, Igor Meštrović, Mario Selak, Martin Keretić, Marko Denac, Robert (od Kere), Andrej Bojanić, Fran Mesić, Dalibor Bundalo, Jurica Hižak, Mihovil Juranko, Ivana Kosec, Dario Žagar, Ereš, (još jedan penjač), Mia Klarić, Mirta Ponudić, Zrinka Čić, Dražen Turković, Ivan Vojnović, Gilles, Zoran Šaško, Željko Minđek, Kristijan Bubanić, Siniša Miko, Miko jr., Martina Keretić, Lidija Jambriško, Valentina Fištrek, Martina Daraboš, Maja Levatić, Margareta Kolarek i Ana Čus.

Kao što je već spomenuto ranije, premijera ovoga filma će se održati u petak, 8. ožujka, u Kinu Galerija u Gajevoj ulici u Varaždinu! Valja naglasiti da je ulaz besplatan!

poster

TRAILER

RADNJA

Radnja se odvija davne 2009. godine. Udruga Trash Varaždin osnovala je S.A.T.U.V. ( Svemirska Agencija Trash Udruge Varaždin) s ciljem da osmisle i izgrade svemirski brod koji će lansirati ljudsku posadu da upozna Carpenterove duhove Marsa, odnosno crveni planet Mars. U trenutku kada se S.A.T.U.V. približi svom cilju, udruga Trash odluči se na nepromišljen potez te objave svoj projekt svijetu. Svjetske vlade, među njima naravno i američki establishment, prividno pozdravljaju projekt. No ispostavi se da se Amerima ipak ne sviđa činjenica da će izgubiti još jednu svjetsku bitku. Američka predsjednica spremna je na sve da spriječi lansiranje, pa čak i na pakt sa zloglasnim „Balkanskim lisicama“, ženskom plaćenićkom specijalnom postrojbom sastavljenom od najboljih komandosica iz zemalja bivše Jugoslavije. No, „Balkanskim lisicama“ na put će stati, tko li drugi, nego li umirovljena pripadnica specijalnih postrojbi koja se nakon vojne karijere odlučila skrasiti u Varaždinu, u kvartu Banfica. Chick fight je bio neizbježan…

SLIKE

10 2 3 4 5 6 7 1 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.