Akcija

Drug War (2013)

Tako 80-ih, i sredinom 90-ih, Azijski redatelj John Woo je slovio kao jedan od najvećih majstora akcijskog filma, isporučivši nam nekoliko remek-dijela žanra kao što su A Better Tomorrow i A Better Tomorrow IIThe KillerBullet in the HeadHard BoiledHard Target i Face/Off. Na žalost, Woo zadnjih godina i ne snima previše, a njegovu titulu (Azijskog) majstora akcije je preuzeo jedan drugi (Azijski) redatelj – Johnnie To. Ako možda kojim slučajem niste upoznati sa likom i dijelom spomenutog redatelja, a voljeli ste (i još volite) ono što je servirao John Woo, onda vam preporučam da to učiniti što prije i pogledate neke od njegovih naslova kao što su PTUFulltime KillerThe MissionBreaking NewsElectionElection 2, te svakako po meni njegova dva ponajbolja uratka Exiled i Vengeance. Zadnjih par godina To se okanio gangstera i gangsterskih obračuna, te se okrenuo više ka dramama i komedijama. No, čini se da je došlo vrijeme da se vrati onome što radi najbolje – gangsterima (i režiranju genijalne bad ass stilizirane akcije)  – jer njegov novi film, akcijska krimi triler drama pod naslovom Drug War donosi priču o okorjelom gangsterskom bossu kojeg policija uhiti tijekom jedne racije pa ga natjeraju da izda svoje suradnike i to na način da se vrati među njih, ali radeći za policiju. Budžet filma iznosi enormnih 100 milijuna Kineksih yena, odnosno skoro pa 16 milijuna $, a u glavnim ulogama se pojavljuju Louis KooHonglei SunYi HuangMichelle Ye, kao i redovni To-ovo suradnik, Suet Lam. drug War je do sada već bio prikazan na par filmskih festivala (Rome Film Festival i International Film Festival Rotterdam), a očekuje se i prikazivanje na još jednom, Golden Horse Fantastic Film Festivalu u Tajvanu 29. ožujka 2013. Hongkongoška premijera je zakazana za 18. travnja 2013., a službena tajvanska premijera će se održati 26. travnja 2013.

Drug War new Drug War new2 Drug war2 drug war5 Drug war Drug War poster Drug War poster1 Drug War poster2 Drug War poster3 Drug War poster4 Drug War poster5 Drug War poster6 Drug War poster7 Drug War poster8 Drug War3 Drug war 4 poster poster2 poster3 poster4 poster5 poster6 poster7 poster8 poster9

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

A drug cartel boss who is arrested in a raid is coerced into betraying his former accomplices as part of an undercover operation.

SLIKE

0 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 19 26 27

4 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.