Akcija

Blind Detective aka Man Tam (2013)

Prije par dana smo vam najavili najnoviji film Azijskog maestra akcije Johnnie To-a, akcijsku krimi triler dramu pod naslovom Drug War. Ali to nije jedini To-ov film koji ćemo imati prilike pogledati ove godine. Tu je naime i ova misteriozna krimi triler drama Blind Detective o policajcu koji zbog trajne ozljede očiju ode u mirovinu. Ali nakon što bude svjedok okrutne pljačke banke, udruži se sa jednom mladom inspektoricom kako bi zajedničkim snagama riješili taj slučaj. Moglo bi se reći da je ovo drugi film iz To-ovog neizravnog “serijala” o detektivima sa manama. Naime, prije par godina To je režirao film sličnog naslova, Mad Detective, krimi triler dramu o detektivu koji kao što i sam naslov sugerira, nije baš svoj, a to i demonstrira već u prvim minutama filma kada si odreže uho i preda ga kapetanu policije! U svakom slučaju, ako niste pogledali taj film, onda velika preporuka. Ali vratimo se mi slijepom detektivu. Njega u ovom filmu igra internacionalno poznati Azijski glumac Andy Lau kojeg ćete također imati prilike gledati nadolazećem filmu Switch. A tu su još i glumica Sammi Cheng, te već prije spominjani redovni To-ovo glumac Suet Lam. Budžet filma iznosi 11 milijuna $, a Hongkongoška premijera istoga će se održati 02. svibnja 2013.

BD duratran BD duratran_chi3 BD duratran_chi3 Blind-Detective-4 poster Blind Detective poster 4 Blind Detective poster 5

IMDB

Official Facebook Page

TEASER1

TEASER2

RADNJA

A cop is forced into early retirement due to retinal damage. But after witnessing a bank robbery along with a female inspector – who believes he has acute senses – they team up in hope to solve the case.

SLIKE

6 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 13 14 15 16

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.