Akcija

The Reluctant Fundamentalist (2012)

Biti Pakistanac i musliman u današnjem svijetu nije nimalo lako, posebice ako tražite poslovni uspijeh u Americi. Nezavisna triler drama The Reluctant Fundamentalist redateljice Mire Nair snimljena u ko-produkciji Amerike, Velike Britanije i Katara, nam donosi priču o jednom takvom mladom čovjeku koji se nađe “rastrgan” između toga da ostvari “Američki san”, jedne talačke situacije, te patriotskih osjećaja naspram svoje domovine. Riječ je o ekranizaciji istoimenoga romana uatora Mohsina Hamida u kojoj se pojavljuju mnogobrojna poznata glumačka imena kao što su Kate HudsonKiefer SutherlandLiev SchreiberNelsan EllisMartin DonovanAdil Hussain, te mnogi drugi. U glavnoj ulozi je pak mladi glumac Riz Ahmed (igrao je u filmovima kao što su Four LionsCenturionTrishna, te Black Gold aka Or Noir). Ovaj film je do sada već bio prikazan na nekoliko filmskih festivala kao npr. Venice Film Festival, Toronto International Film Festival, Mill Valley Film Festival, te Göteborg International Film Festival. Na nekima od njih je osvojio i nagrade. Službena limitirana Američka premijera će se održati 26. travnja 2013., a Britanci će film gledati od 10. svibnja 2013.

the-reluctant-fundamentalist-01 the_reluctant_fundamentalist_2013_r1_custom-front-www.getdvdcovers.com_ The_reluctant_fundamentalist_poster3 The_reluctant_fundamentalist_poster4

IMDB

TRAILER

RADNJA

A young Pakistani man is chasing corporate success on Wall Street. He finds himself embroiled in a conflict between his American Dream, a hostage crisis, and the enduring call of his family’s homeland.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.