Akcija

Summoned (2013)

Cuba “show me the moooooooneyyy” Gooding Jr. je zanimljiva pojava u svijetu filma. Naime nakon što je dobio Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Jerry Maguire” izuzev još nekoliko ostvarenja koja su imala kino prikazivanje nažalost pogubio se u filmovima B-produkcije upitne kvalitete. No opet kada padneš na dno, možeš ići samo prema gore. Tako smo ga prošle godine nakon podosta vremena imali prilike vidjeti i na velikim platnima u filmu “Red Tails“, no nažalost to ipak nije bio hit kakav bi ga vratio u centar hollywoodske pozornosti. Da nije sve tako crno dokazuje i činjenica da su neki njegovi DTV filmovi (“One in the Chamber“, “The Hit List“, “What Love Is” itd.)  jedni od najgledanijih i najprodavanijih u Americi i susjednim joj zemljama na DVD-u. Za vjerovati je dakle i da će triler koji danas najavljujemo naći svoju publiku. Cuba ovdje glumi detektiva Callendara koji priskoči u pomoć jednoj ženi čiji je život doveden u opasnost nekoliko godina nakon što je obavila svoju dužnost na suđenju u poroti. Kao što pretpostavljate, netko je očito imao nešto protiv donesene presude i tu počinje zaplet ovog filma. Uplašenu porotnicu glumi Ashley Scott koju smo imali prilike gledati u filmovima kao što su “Walking Tall” gdje je glumila djevojku Dwayne Johnosona, u “Into the Blue” se pojavila uz Paul Walkera i Jessicu Albu, a manju ulogu je odigrala i u Spielbergovom “Artificial Intelligence: AI“. Uz sve to comic-book geekovi je sigurno i pamte po tome što je prva žena koja ja odigrala ulogu Helene Kyle (po netočnoj mitologiji serije, kći Batmana i Catwoman) The Huntress u seriji “Birds of Prey“. Film je režirao Peter Sullivan koji iza sebe ima jako puno TV- filmova u ogranku produkcijske kuće Starz koja vam je poznatija po produkciji hit-serija  (“Spartacus : Blood and Sand“, “Da Vinci’s Demons“), a radili su i produkciju animiranog filma “Haunted World Of El Superbeasto“. U filmu još glume i Bailey Chase, James Hong, Tichina Arnold, te mnogi drugi. Film treba izaći na DVD-u negdje u šestom mjesecu 2013. godine, a detaljnije ćete o tome kao i uvijek biti obaviješteni putem updatea na našoj Facebook stranici.

Summoned #2 Summoned #1

IMDB

TRAILER

TRAILER 2

RADNJA

Five years ago, Laura Alcott and eleven other jurors found the notorious serial killer Simon Bourdias guilty of capital murder, and he was sentenced to death. But now, mysterious things are beginning to happen to the jury members and tragedies claim the lives of one after the other. Laura realizes these deaths are not a coincidence as she begins to investigate the murders with the help of Detective Callendar and Detective Fletcher. Soon, she will uncover a dangerous truth- like each juror before her Laura is also being SUMMONED.

SLIKE

Summoned #1 Summoned #2 Summoned #3 Summoned #4 Summoned #5 Summoned #6 Summoned #7 Summoned #8 Summoned #9 Summoned #10 Summoned #11 Summoned #12 Summoned #13 Summoned #14 Summoned #15 Summoned #16 Summoned #17 Summoned #18 Summoned #19 Summoned #20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.