Drama

La migliore offerta aka The Best Offer (2013)

Talijanska nezavisna misteriozna romantična krimi drama La migliore offert aka The Best Offer redatelja i scenarista GiuseppeaTornatorea (također redatelj filma Malèna iz 2000. sa predivnom Monicom Bellucci u glavnoj ulozi) je jedan od miljenika ovogodišnje publike i kritike na festivalima kao što su Berlin International Film Festival i Beogradski Film Festival. A u prilog kvaliteti filma svakako idu i mnogobrojne nominacije za talijansku David di Donatello Nagradu. The Best Offer je priča o ekscentričnom stručnjaku i poznavatelju umjetnosti kojeg jedan tajanstvena žena u najmi da procjeni jednu umjetninu u njezinom vlasništvu  ali on ubrzo postane opsjednut tom tajanstvenom ženom, te se njegov život u potpunosti promjeni. Kako za dobar film često nisu dovoljni samo dobar scenarij i dobra režija, tako je Tornatore za ovaj film okupio i zanimljivu glumačku ekipu koju predvodi navodno izvrsni Geoffrey Rush, a tu su još Donald SutherlandJim SturgessSylvia HoeksLiya KebedeSean BuchananPhilip JacksonKiruna Stamell, te još neki. Budžet filma iznosi oko 13.5 milijuna €, te je snimljen na lokacijama u Italiji, Austriji i Češkoj. Talijanska premijera se održala 01. siječnja 2013., a film se otvorio i u Njemačkoj (21. ožujka), Portugalu (11. travnja), i Srbiji (23. svibnja). A film će biti prikazan i u još nekim drugim zemljama do kraja godine kao što su Mađarska, Rusija i Španjolska. Nadajmo se da će i domaći distributeri se odvažiti prikazati ovaj film u našim kinima.

La-Migliore-Offerta-poster CONT_Artwork.indd La-Migliore-Offerta-poster3 La-Migliore-Offerta-poster4 La-Migliore-Offerta-poster5

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Tale of an eccentric art expert who is invited by a mysterious woman to assess a piece, and it’s a journey that will change his life forever.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.