Drama

Emanuel and the Truth about Fishes (2013)

Nezavisna triler drama redateljice i ko-scenaristice Francesce Gregorini o problematičnoj mladoj djevojci koja postane opsjednuta svojom misterioznom susjednom, koja strahovito podsjeća na djevojčinu preminulu majku. Redateljica Francesca je napomenula kako je Emanuel and the Truth about Fishes film koji se prvenstveno bavi suočavanjem sa gubitkom, djetinjstvom i majčinstvom. U glavnim ulogama su Jessica Biel i Kaya Scodelario, a tu su još Jimmi SimpsonAlfred MolinaFrances O’ConnorSam JaegerAneurin BarnardGabriela Dias, kao i mnogi, mnogi drugi. Film je premijerno prikazan u siječnju ove godine na Sundance Film Festivalu gdje je bio nominirani u kategoriji najbolje drame, a zatim je bio prikazan i na Ashland Independent Film Festivalu gdje je osvojio nagradu za najbolji glumački ansambl. Film je također bio prikazan na Brooklyn International Film Festivalu i Marfa Film Festivalu, a zakazano je i prikazivanje na Provincetown Film Festivalu za 23. lipnja 2013. O službenoj kino/DVD premijeri za sada nema riječi.

Emanuel-and-the-Truth-about-Fishes_poster Emanuel-and-the-Truth-about-Fishes_poster2 Emanuel-and-the-Truth-about-Fishes_poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A troubled girl (Emanuel) becomes preoccupied with her mysterious new neighbor (Linda), who bears a striking resemblance to her dead mother. In offering to baby-sit Linda’s newborn, Emanuel unwittingly enters a fragile, fictional world, of which she becomes the gatekeeper.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.