Drama

Runner, Runner (2013)

Nakon što je osvojio glazbeni svijet, Justin Timberlake se sve više i više profilira kao glumac. I to očito kao dosta dobar s obzirom da je već nanizao nekoliko uistinu zanimljivih naslova (Alpha DogSouthland TalesThe Social NetworkIn TimeTrouble with the Curve itd.) te surađivao sa nekima od (naj)cjenjenijih filmaša u Hollywoodu kao što su Nick CassavetesRichard KellyDavid FincherAndrew Niccol i Clint Eastwood. S druge strane, od samog početka svoje glumačke karijere, Ben Affleck je bio pomalo omražen od strane publike, i često prozivan kao grozan glumac. Ali je zato ponovno oživio karijeru te se pokazao u novom svijetu u zadnjih par godina režiravši nekoliko cijenjenih i hvaljenih naslova – Gone Baby GoneThe Town i Argo. Njih dvoje su udružili snage (samo) ispred kamere za potrebe krimi triler drame Runner, Runner redatelja Brada Furmana. U njemu Timberlake igra nadarenog studenta Richie Fursta koji za školarinu zarađuje igrajući online poker. Ali jednom prilikom ga prevare, te on izgubi sav svoj novac. Ritchie odluči istražiti tko stoji iza tog online portala kako bi možda nekako vratio novac, te se suoči sa vlasnikom te stranice, korumpiranim kockarom Ivanom Blockom (kojeg igra Ben Affleck). Block prizna prijevaru te mu odluči isplatiti naknadu, ali mu istovremeno predloži da se priključi njegovoj “kompaniji” i zaradi daleko veću svotu. Ritchie pristane, no ubrzo se u cijelu priču umiješa FBI i stvari krenu po zlu. Jedan od producenta filma je slavni Leonardo DiCaprio, a valja spomenuti i to kako scenarij potpisuju Brian Koppelman i David Levien, dvojica koji je također napisao i Ocean’s Thirteen. Uz Afflecka i Timberlakea u filmu još igraju Gemma ArtertonAnthony MackieOliver CooperBen SchwartzSam Palladio, te mnogi drugi. Američka premijera je zakazana za 27. rujna 2013., a istog datuma se film otvara i u Velikoj Britaniji, Litvi, Tajvanu, te u još nekim zemljama.

Runner-Runner-2013-Movie-Poster Runner-Runner-poster runner_runner_ver2_xlg RunnerRunner_poster4 runner_runner_ver5_xlg runner_runner_ver6_xlg runner_runner_ver7_xlg

IMDB

TRAILER

RADNJA

Richie Furst (Timberlake), is a Princeton student who is cheated out of his tuition money by playing online poker. When he learns that the site is hosted from a remote island location, he goes to confront the site’s corrupt owner, Ivan Block (Affleck), but is lured into becoming Ivan’s protégé and right-hand man. Their relationship starts to reach a boiling point all while an FBI agent (Mackie), tries to use Richie to bring Ivan down.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.