Akcija

Sparks (2013)

Ako volite noir filmove, i još uvijek se niste zasitili filmova o super-herojima, onda imamo pravu poslasticu za vas! A ta poslastica je nezavisni niskobudžetni akcijski super-hero noir triler Sparks redateljskoga dvojca Todda Burrowsa i Christophera Folinoa koji je ujedno i scenarist filma.
Sparks je radnjom smješten u 40-e godine prošlog stoljeća, te nam donosi priču o maskiranom osvetniku pod imenom Sparks koji otkrije mračnu stranu herojstva kada se u gradu pojavi zloglasni super kriminalac i serijski ubojica koji ubije njegovu dragu, te mu ujedno uništi reputaciju i ugled. Film je baziran na istoimenom nezavisnom strip serijalu autora i ko-redatelja filma Christophera Folinoa.
U ulozi naslovnog junaka je Chase Williamson kojeg ste nedavno imali prilike gledati u SF horror komediji John Dies at the End, a tu je i njegov kolega iz tog filma, Clancy Brown koji ovdje igra Sparksovog mentora. Ostatak glumačke ekipe čine Ashley Bell (igra glavne uloge u filmovima  The Last ExorcismThe Last Exorcism Part II i The Marine: Homefront), Clint HowardWilliam KattJake BuseyMarina SquerciatiScott Rinker, te još neki. Sparks je bio premijerno prikazan na Omaha Film Festivalu gdje je film čak osvojio i nagradu žirija, a službena Američka DVD i VOD premijera je predviđena za 18. ožujak 2014.

Sparks poster1 1 SparksPremiere Sparks poster

IMDB

Official site

Official Facebook

Official Twitter

TRAILER 1

TRAILER 2

TRAILER 3

RADNJA

A masked vigilante who discovers the dark side to heroism. Going after the nation’s most notorious super criminal leaves Sparks’ life and reputation in ruins.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 1 2 3 4 5

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.