Akcija

Vigilante Diaries (2013) – Web Serija

Vjerujem da svi znate tko je Punisher!? Čitali ste stripove, gledali filmove, pa onda znate da je on gotovo jedini super junak među super junacima koji zapravo nije – super junak! Već naprotiv, običan čovjek naoružan do zuba, obučen u crno sa lubanjom kao svojim zaštitnim znakom, te vođen željom za osvetom i potrebom da kazni sve one za koje smatra da zaslužuju kaznu, a to su mnogi! E sad zamislite seriju sa dvoje takvih likova (minus lubanja kao zaštitni znak, i plus mnogo humora). U tom slučaju će te dobiti (web) seriju “Vigilante Diaries” autora Paul Sloan i redatelja Christian Sesma koja se prati pustolovine “pravog super heroja” pod imenom The Vigilante, i njegovog pomoćnika The Kid koji zajedničkim snagama, naoružani do zuba tamane kriminalce. U njihovom svijetu nema plašteva i super moći, samo oružje, sex i nasilje. U ulozi glavnog junaka je sam autor serije, Sloan, a njegovog pomoćnika igra Kevin L. Walker. A tu se još i legendarni Jason “Jay” Mewes kao lik Hangover koji dokumentira njihove pothvate, te Jacqueline LordJessica Uberuaga i Gianni Capaldi. Za sada su snimljene i objavljene samo dvije epizode, u sveukupnom trajanju od 23 minuta. Ostatak epizoda bi se trebao financirati uz pomoć fanova. Naime, autori su o svom trošku snimili prve dvije epizode, te sada mole sve zainteresirane da im pomognu u stvaranju narednih epizoda. A to mogu učiniti tako da jednostavno kupe prve dvije epizode po cijeni od 4.99$ i skinu ih. Ukoliko autori u roku od 30 dana uspiju skupiti 50 000$, koliko im je navodno potrebno za kompletnu sezonu, oni će ju i snimiti. Prve dvije epizode su objavljene 11. lipnja 2013. na web portalu Chill.com.

Vigilante-Diaries-poster Vigilante Diaries1 Vigilante Diaries2 Vigilante Diaries3 Vigilante Diaries4 Vigilante Diaries5 Vigilante-Diaries-poster3 Vigilante-Diaries-poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

MUZIČKI VIDEO

 

RADNJA

The exploits of a “real- world” superhero-Terminator type, known as The Vigilante, and his teen sidekick, The Kid. But these “heroes” are not Batman and Robin. They are two amoral, cold-hearted killers. No capes and masks and superpowers. Their world is guns, foul language, sex, and hyper-violence.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

4 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.