3D

Sadako 2 3D (2013)

Još jedan u nizu Ring horrora, i to već drugi po redu snimljen u 3D-u. Iako je prijašnji film Sadako 3D loše prošao, producente to nije spriječilo da snime ovaj nastavka, te su ga još k tome odlučili podići na novu razinu, bar što se tehničkog dijela tiče. Što znači da će ovaj film biti prikazan u smartphone 4D tehnologiji koja je pri kraju razvoja. A to pak znači da bi Japanska publika tijekom prikazivanja ovog filma trebala ostaviti uključene mobitele, te će sa odgovarajućom aplikacijom dodatno vibrirati, puštati zvučne i vizualne efekte na određenim scenama. A jedna od najzabavnijih stvari je što ako aplikacija ostane uključena i nakon filma korisnici mogu dobiti sablasne pozive od same Sadako. Sigurno jedna od originalnih promocija u zadnje vrijeme. Šteta što nismo bliže Japanu.
Režiju nastavka potpisuje Tsutomu Hanabusa koji je režirao i prethodni Sadako film, a radnja nastavka je smješten 5 godina nakon događaja iz prijašnjeg nastavka. Miori Takimoto, buduća psihologinja se brine o četverogodišnjoj nećakinji čija je majka umrla tijekom porođaja. Miori tada nailazi na ukleti video star 5 godina te se opet počnu dešavati strašne i mistične stvari. U glavnim ulogama su Miori Takimoto, Satomi IshiharaKôji SetoYûsuke Yamamoto, Kokoro Hirasawa te još nekolicina. Film ima premjeru u Japanu 30. kolovoza 2013. godine.

H_POSTER_ÅI_ol Sadako-2 3D posterB

IMDB

TRAILER

Official Facebook

Official Site (Japan)

RADNJA:

Fuko Ando  is a 24-years-old graduate student in psychology. She is tasked to take care of her 4-year-old niece. Soon, mysterious events occur around her niece. She then learns of an incident involving a cursed video that took place 5 years earlier. Fuko Ando finds herself involved with the cursed video.

SLIKE:

Sadako_3D_2-0001

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.