Akcija

Almost Human (2013) – TV Serija

Ima jedan B film iz 1994. pod naslovom T-Force. Radnja filma se vrti oko policajca koji se mora udružiti sa cyborg policajcem kako bi pohvatao odmetnute članove cyborg tima. Naravno, kako to biva u buddy buddy filmovima, njih dvojica se spočetka i ne slažu baš najbolje, ponajprije zato jer policajac mrzi cyborge, ali s vremenom njihovo partnerstvo postane nerazdvojno. Čisto sumnjam da su producenti J.J. Abrams  (producent mnogobrojnih televizijskih uspiješnica kao što su “Fringe”“Lost”“Alias”, i “Person of Interest”, i redatelj jednako uspješnih blockbustera Mission: Impossible IIIStar TrekSuper 8 i Star Trek Into Darkness), te kreator J.H. Wyman (producent i scenarist serije “Fringe”, te filmova The Mexican i Dead Man Down) čuli za taj naslov, ali nekako se ne mogu oteti dojmu da njihova akcijska SF serija Almost Human vuče dosta paralela sa spomenutim filmom. Bilo kako bilo Almost Human je TV serija radnjom smještena 35 godina u budućnost gdje pratimo hard core policajca Johna Kennexa koji je primoran udružiti se sa čovjekolikim policajcem robotom, kako bi zajedničkim snagama rješavali zločine. Naravno, John s početka i nije pretjerano oduševljen tom idejom jer mrzi robote i tehnologiju, ali s vremenom prihvati svog novog partnera. Abrams i Wyman su okupili poprilično zanimljivu glumačku ekipu koju predvode Karl Urban i Michael Ealy. A tu su još Lili TaylorLeanne AdachiIan ButcherMekia Cox, te mnogi drugi. Noije poznato koliko je serija koštala (iako sudeći po traileru izgleda poprilično skupo), a također nije poznato ni koliko epizoda bi trebala imati prva sezona. U biti, čini se da sve ovisi o postocima gledanosti prve epizode koja će biti premijerno prikazana na kanalu TV kuće FOX 17. studenoga 2013.

Almost human poster ALMOST-HUMAN-570 Almost-Human poster6 Almost-Human poster5 Almost-Human poster4 Almost-Human poster3 Almost-Human poster2 Almost-Human poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

PROMO Spot1

PROMO Spot2

PROMO Spot3

PROMO Spot4

PROMO Spot5

CLIP1

CLIP2

CLIP3

CLIP4

CLIP5

CLIP6

CLIP7

CLIP8

Behind the Scenes

RADNJA

ALMOST HUMAN is a high-tech, high-stakes action drama set 35 years in the future, when police officers are partnered with highly evolved human-like androids. An unlikely partnership is forged when a part-machine cop (Urban) is forced to pair with a part-human robot (Ealy) as they fight crime and investigate a deeper cover-up in a futuristic new world.

SLIKE

0 0b 0c 0d 0e 0f 0g 1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.