Akcija

Sharknado (2013)

Taman kad se čovjek zapita može li se nakon tih silnih naslova o raznoraznim mutiranim morskim psima (2-Headed Shark AttackSand SharksSwamp SharkSharktopusSuper SharkJurassic Shark itd.) pojaviti nešto još gore, još blesavije, i još luđe…odgovor je, e pa može!! I to ni više ni manje nego u produkciji Asyluma (a koga drugoga) koji su producirali film za Syfy (savršena kombinacija, zar ne!?)! A naslov koji su producirali zove se – pazi sad – Sharknado!! Kao što se može zaključiti iz samog naslova, riječ o filmu u kojem imamo tornado od morskih pasa!! Bruce iz Ralja se sad vjerojatno “okreće u grobu”, ali sva sreća da se autori ovog filma ne shvaćaju ozbiljno. A i kritika film opisuje kao 85 minuta non-stop LOL, OMG, i WTF momenata. Bilo kako bilo, režiju ovog “filma” potpisuje Anthony C. Ferrante, a u glavnim ulogama se pojavljuju Tara ReidIan Ziering (da, Steve iz Beverly Hillsa), John Heard, te mnogi, mnogi drugi. Kakvog li čuda, film je snimljen sa budžetom od svega milijuna $, a premijera istoga će se održati 11. srpnja 2013. na kanalu TV kuće Syfy, a do kraja godine možemo očekivati i DVD premijeru.

sharknado poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

When a freak hurricane swamps Los Angeles, thousands of sharks terrorize the waterlogged populace. And when the high-speed winds form tornadoes in the desert, nature’s deadliest killer rules water, land, and air.

SLIKE

Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 5 6 Sharknado - 2013 Sharknado - 2013 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.