Grindhouse

Billy Club (2013)

Iako joj je originalna namjena u sportu, točnije u baseballu, baseball palica je ipak mnogo puta poslužila u filmovima kao oružje kojim su se lomile glave i kosti. A kad na tu palicu još dodate i čavle, noževe ili neke druge opasne i smrtonosne dodatke, onda to više veze nema sa sportom. A upravo takvu palicu ima ubojica iz nezavisne triler horror komedije Billy Club redateljsko-scenarističkog dvojica Drew Rosas i Nick Sommer. Billy Club je slasher film u maniri uradaka iz 80-ih, te nam donosi priču o četvero bivših suigrača baseballa koji se nakon susretnu petnaest godina kako bi riješili misterij iza strašnog ubojstva iz djetinjstva.Tajanstvene pismo ih pošalje na misiju kako bi otkrili grob svog starog trenera i dokazati da je njihov prijatelj koji je optužen za taj zločin zapravo nevin. Ali ubrzo se i sami nađu u opasnost jer pravi ubojica krene za njima, žeda njihove krvi. U glavnim ulogama su Marshall CaswellErin HammondMax WilliamsonMark MetcalfMathew Dunlop, a jednu od uloga je odigrao i ko-redatelj/ko-scenarist Sommer. Film je trenutačno u fazi post-produkcije, te bi premijerno trebao izaći do kraja 2013., ali točan datum je za sada još nepoznat i o njemu će te biti obaviješteni naknadno.

BillyClub_1Sht_BaseballCard BillyClub_1Sht_Orange BillyClub_Teaser

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Four little league teammates reunite after fifteen years to solve the mystery behind a horrible killing from their childhood. A mysterious letter sends the gang on a mission to unearth the grave of their old coach and prove that their incarcerated friend is innocent. Little do they know the real killer is stalking them and hungry for their blood!

SLIKE

Alison aims gun_01 Alison Aims gun_02 Danny Flashback_01 Danny Scream_01 Hicks_01 Killer in woods_01 Kyle Scream_01 Kyle_01 Metcalf in Jail_01 copy Metcalf in Jail_02 Vanessa Scream_01 Young Billy Face Underwater_01 1 2 3 4 5 6 7

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.