CGI

Apparitional (2013)

Šta bi ste vi bili spremni učiniti za priliku života!? Vjerojatno mnogo toga! E pa, junaci niskobudžetnog horror trilera Apparitional redatelja, scenarista, producenta i montažera Andrewa P. Jonesa su ta takvu priliku spremni čak platiti i životom. OK, nisu spremni, ali to će im se eto dogoditi. Naime, radnja filma prati skupinu lovaca na duhove kojima se ukaže prilika za reality TV seriju. Ali problem je taj što nisu jedini kojima se nudi ta prilika, te se moraju natjecati sa ostalim lovcima na paranormalno kako bi osvojili prava na TV seriju. S toga odluče istražiti jedan zatvor za koji se smatra da je opsjednut duhovima kako bi tamo snimili najbolji mogući materijal. Ali naravno, nađu se u velikoj opasnosti jer se ispostavi da zatvor uistinu je opsjednut.
U Glavnim ulogama su Jeffrey JohnsonLinara WashingtonCharley KoontzJohn ZderkoBill LithgowPeter Mayer, te legenda horror žanra Dee Wallace (The HowlingCujoCritters itd.) u ulozi hladnokrvne i bezobrazne urednice TV kuće koja želi samo najbolji snimke. Apparitional bi trebao u Americi izaći na DVD-u do kraja 2013., ali točan datum je za sada još nepoznat, pa ćemo Vas o tome obavijestiti naknado putem naše Facebook stranice.

Apparational posterApparational poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A group of ghost hunters must up their game to compete in the competitive world of paranormal TV shows, leading them to a truly haunted prison with a grisly past that proves to be more than they bargained for.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.