Azija

A Puppet aka Marionette (2013)

Želite gledati nešto napeto, azijsko, i sa malo golotinje i sexa!? E pa šta onda kažete na A Puppet, Korejski misteriozni psihološki triler s elementima (laganog) erotskog filma i nagovještaja nadnaravnog u režiji debitanta, Yeong-rak Kwon!? Da, i mislio sam da će vas zainteresirati.
A Puppet je film o psihijatru Ji-hoonu koji ne vjeruje u ljubav. jednog dana u njegovu ordinaciju dođe prijateljeva djevojka koja pati od halucinacija. Ji-hoon ju odluči hipnotizirati kako bi došao do srži njezinog problema, ali ubrzo otkrije da se u njoj krije “nešto” te sazna o njezinoj strašnoj prošlosti. Tijekom seansi Ji-hoon se postepeno zaljubi u nju te ju na kraju hipnotizira tako da ga nesvjesno posjećuje svake nedjelje u 15h, neovisno o tome što radila u tom trenutku. Nakon nekog vremena, to izmakne kontroli.
U glavnim ulogama su Jong-Soo LeeKoo Ji Sung, Won Ki-JunHan So-Young, te mnogi, mnogi drugi. Korejska premijera filma se održala 20. lipnja 2013.

A Puppet poster A Puppet poster2 A Puppet poster3 A Puppet poster4

Official site

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3

RADNJA

is a psychiatrist, who does not believe in love. One day, his friend’s lover Hyun-Jin (Koo Ji-Sung) comes to see Ji-Hoon. She is suffering from hallucinations. Ji-Hoon decides to use hypnosis to find out the root cause of her hallucinations. Ji-Hoon is able to learn of Hyun-Jin’s horrifying past through hypnosis, while Hyun-Jin is able to get better. Meanwhile, Ji-Hoon begins to fall for her charms. Ji-Hoon breaks professional protocol and hypnotizes her to come to him every Sunday at 3 o’clock.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.