Komedija

The Secret Lives of Dorks (2013)

Tamo 80-ih, i početkom 90-ih godina, uz Ninja Kornjače, Gremline, borilačke vještine i Policijsku akademiju, svoju filmsku popularnost su uživali i šmokljani (iliti nerdovi). Kako u stvarnosti, tako i na filmu, šmokljani, ili kako ih se još kod nas zove, štreberi, su često na meti sprdnje i zajebancije, i to najčešće jer se zaljube u najljepšu i najpoželjniju djevojku u školi koja ih ne želi ni pogledati. Doduše, filmskim štreberima iz 80-ih je pošlo za rukom da osvoje najpopularniju djevojku škole, ali to po svemu sudeći neće biti slučaj sa glavnim junakom nezavisne romantične komedije The Secret Lives of Dorks.
The Secret Lives of Dorks je film o štreberu Paytonu koji je zaljubljen u najljepšu djevojku u školi i predvodnicu navijačica Carrie, ali ona je u vezi sa Clarkom, kapetanom football tima. Jednom prilikom Clark zatraži pomoć od Peytona u vezi stripova, što Payton protumači kao priliku da napokon osvoji Carrie. Ali Carrie ga naravno odbije, ali odluči ga spojiti sa Samanthom koja je također šmokljanica, i još k tome potajno zaljubljena u Paytona.
Režiju ove ljubavne zavrzlame potpisuje redateljica Salomé Breziner, a u glavnim ulogama se nalaze Gaelan ConnellVanessa MaranoBeau Mirchoff i Riley Voelkel. A u manjim ulogama su i poznata glumačka imena James BelushiJennifer TillySeymour Cassel i William Katt. Amerika limitirana kino premijera je zakazana za 27. rujna 2013.

The Secret Lives Of Dorks poster The Secret Lives Of Dorks poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Samantha (a dorkette) is in love with Payton (a dork) who is in love with Carrie (a cheerleader),who dates Clark (the football captain). When Clark seeks out Payton for secret comic book lessons, Payton sees his chance to be with Carrie. But Carrie’s more interested in setting Payton up with Samantha. High School’s complicated, huh? And what’s Clark’s secret?

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.