Horror

Bad Milo! (2013)

Kažu da u svakome od nas “leži vrag”, ciljajući pri tome na neku našu mračnu stranu za koju niti ne znamo da postoji. Ali u slučaju junaka crno-humorne horror komedije Bad Milo! ta izreka se može promjeniti doslovno! Doduše, u njegovom slučaju nije riječ o vragu, već malenom čudovištu koji živi u njegovoj – guzici!! Da, dobro ste pročitali, mini čudovište iz guzice!
Ali da budemo malo konkretniji, Bad Milo! redatelja i ko-scenarista Jacob Vaughan je film o posve običnom čovjeku  imenom Ken koji radi posve običan uredski posao. No, kada mu se u trbuhu pojavi bol uzrokovana stresom, stvari se počinju lagano komplicirati. A situacija postane još i gora svaki put kad pokuša jednostavno sakriti svoj ​​stres. Sve to dođe na naplatu kada se njegov “stres” manifestira u stvarno malo čudovište koje izađe van kroz njegov šupak te se krene osvećivati svakome tko je uzrujao Kena. No, to maleno čudovište uskoro počinje prijetiti jedinoj osobi koju Ken zaista voli, njegovoj supruzi.
U glavnoj ulozi je Ken Marino, inače komičar. A uz njega u filmu još igraju Patrick WarburtonPeter StormareGillian JacobsStephen RootMary Kay PlaceToby Huss, te mnogi drugi. Bad Milo! je premijerno prikazan U češkoj u lipnju ove godine na Karlovy Vary Film Festivalu. A bio je također prikazan i na Toronto After Dark Film Festivalu 29. kolovoza, te na Fantasia Festivalu. U Americi Bad Milo! izlazi na iTunesima i VOD platformama 29. kolovoza 2013., a u izabranim kinima će se pojaviti od 04. listopada 2013. Krajem ove godine ili početkom naredne možemo film vjerojatno očekivati i na DVD-u i Blu Ray-u.

Bad Milo poster Bad Milo poster2 Bad Milo poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

CLIP1

CLIP2 

CLIP3

CLIP4

RADNJA

Ken is an average guy who works at an average office job. But he starts to get pains in his stomach whenever he feels stressed out. Things get worse every time he tries to just hide his stress, by burying it inside. It all comes to a head when that “stress” is turned in to an actual little beast that exits his body via his butt and takes revenge on the things that stress him out. But it soon starts to threaten the one thing he loves, his wife.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.