Drama

I Spit on Your Grave 2 (2013)

Kao da nije bilo dovoljno jednom, producenti remakea I Spit on Your Grave iz 2010. su odlučili i po drugi puta pljunuti na (nečiji) grob. Pa nam tako ove godine dolazi nastavak I Spit on Your Grave 2 kojeg ponovno režira Steven R. Monroe koji je režirao i prethodni film.
Radnja nastavaka je (očekivano) slična onoj iz prvog filma, jedino što ovaj puta pratimo posve novu junakinju. A ta junakinja je Katie, perspektivna mlada cura koja se pokušava probiti u svijetu foto modela. Posve naivna prihvati ponudu jednog fotografa da snime nekoliko fotografija za njezin portfolio. Ali cijelo iskustvo se uskoro pretvori u noćnu moru silovanja, mučenja i otmice. Kada Katie sva izubijana, krvava i slomljena ipak nekako uspije pobjeći svojim otmičarima, odluči se vratiti i osvetiti im se za sve učinjeno na najbrutalniji mogući način.
U glavnoj ulozi je Jemma Dallender kojoj je ovo druga glavna uloga u karijeri nakon one u horrorcu Community. A tu su još Joe AbsolomYavor BaharovAleksandar AleksievMary StockleyMichael Dixon, te mnogi drugi. Film je premijerno prikazan u kolovozu 2013. na Film4 FrightFestu u Velikoj Britaniji, a limitirana Američka kino premijera će se održati 20. rujna 2013. Svega par dana kasnije, 24. rujna, I Spit on Your Grave 2 izlazi i na DVD-u i Blu Ray-u.

i-spit-on-your-grave-2-poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

TRAILER3

RADNJA

Katie is trying to make it in the cutthroat world of modeling. When she innocently accepts an offer to have new photos taken for her portfolio, the experience quickly turns into an unthinkable nightmare of rape, torture, and kidnapping. When a twist of fate finally frees her from her captors – beaten, battered, bruised, and broken, she will have to tap into the darkest places of the human psyche to not only survive her ordeal, but to ultimately find the strength to exact her brutal revenge.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.