CGI

The Philosophers (2013)

Obično kad Vam netko soli pamet onda za njega kažete da je filozof (ili pametnjakovići), te takvi ljudi ponekad budu omraženi od strane pojedinaca (ili društva). Ali s druge strane, povijest je prepuna filozofa koji su imali veliki utjecaj na razvoj društva, te su bili iznimno cijenjeni. Psihološka SF triler drama The Philosophers redatelja i scenarista John Huddles se također bavi filozofima koji će obilježiti razvoj društva, ali na malo drugačiji način.
Naime, The Philosophers snimljen u ko-produkciji SAD-a i Indonezije, je priča o cijenjenom filozofu i profesoru na sveučilištu u Jakarti koji odluči izvesti eksperiment sa dvadesetak studenata iz svoje klase, kako bi nizom psiholoških zadataka odabrati kojih deset će naći svoje mjesto u utočištu pod zemljom i ponovno i iznova izgraditi ljudsko društvo u slučaju nuklearne apokalipse. Ali kada do nuklearne apokalipse uistinu i dođe, bezazleni eksperiment postane smrtonosna psihološka igra.
U glavnim ulogama su James D’ArcyBonnie WrightMaia MitchellDaryl SabaraFreddie StromaRhys WakefieldSophie LoweKatie FindlayGeorge Blagden, kao i mnogi, mnogi drugi. Američka preijera filma The Philosophers će se održati 11. prosinca 2013., a u ostatku svijeta film će izaći početkom 2014.

The Philosophers poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

At an international school in Jakarta, a philosophy teacher challenges his class of twenty graduating seniors to choose which ten of them would take shelter underground and reboot the human race in the event of a nuclear apocalypse.

SLIKE

2 3 4 5 6 7 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.