Drama

We Are What We Are (2013)

I vrijeme je za još jedan remake! Ovaj puta je na tapeti Meksički film Somos lo que hay aka We Are What We Are iz 2010. god. Ovaj istoimeni remake je za sada na svim festivalima pobrao pozitivne kritike što i ne čudi pošto se redatelj i ko-scenarist Jim Mickle već pokazao dosta sposobnim sa filmovima kao što su Mulberry Street (2006) i Stake Land (2010).
Radnja remake je identična onoj iz originala, te govori o obitelj Parker koja nikada nije bila previše društvena. U stvari, od kada žive u Catskillsu nitko od njihovih susjeda nije kročio u njihovu kuću. Drže se svojih starih i čudnih običaja koje moderno društvo ne bi razumjelo. U međuvremenu, tokom oluje dok se grad počinje polako širiti poplava, lokalne vlasti dolaze do nekih uznemirujućih otkrića koja potvrđuju svačije najgore sumnje o tajnom obiteljskom klanu.
U glavnim ulogama su Ambyr Childers, Odeya Rush, Kelly McGillis, Wyatt Russell, Michael Parks, te još neki. Film je prikazan na Sundance Film Festival-u još početkom ove godine, a zatim i na Cannes Film Festival-u, Sydney Film Festival-u, te Neuchâtel International Fantastic Film Festival-u. A 8. rujna 2013. će biti prikazan i L’Étrange Festivalu u Francuskoj. Švedska DVD premjera je najavljena za 23. listopad 2013. godine, a u Velikoj Britaniji film izlazi 25. listopada. Naravno kako to biva, nakon velike hvale koju je film pokupio najavljen i nastavak What We Were koji bi trebao izaći 2014. Ali o tome kada za to dođe vrijeme.

we-are-what-we-are-jim-mickle-cannes-66-poster we-are-what-we-are-jim-mickle-cannes-66-poster2

IMDB

TRAILER

TRAILER2

CLIP

Official Facebook

RADNJA:

Reclusive family with a gruesome secret that’s gradually revealed during a torrential downpour. The Parkers have never been much for company. In fact, for as long as they’ve lived in the Catskills, none of their neighbors have set foot in their home. And that’s by design; family patriarch Frank is intent on maintaining his ancestral customs, which wouldn’t be understood by modern society. Meanwhile, when the storm clouds open up and their small town starts to flood, the local authorities make some disturbing discoveries that seem to confirm everyone’s worst suspicions about the mysterious clan.

SLIKE:

11 33 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.