Akcija

Kung Fu Man aka Kung Fu Hero (2012)

Zanimljivo je što jedan film u režiji Keanue Reevesa može učiniti za nečiju karijeru! Točnije za karijeru nekoć kaskadera, a danas glumca i borilačku zvijezdu u usponu Tiger Hu Chen, čije ime se je našlo na “svim naslovnicama” nakon što je odigrao glavnu ulogu u Reevesovom redateljskom debiju Man of Tai Chi. Inače, njih dvojica su upoznala prije 10 godina na snimanju nastavaka kultnjog filma The Matrix. Chen je naime bio jedan od kaskadera na filmovima The Matrix Reloaded i The Matrix Revolutions.
Chen je inače već glumio u dva filma prije Man of Tai Chi, i ovoga kojeg upravo najavljujemo. Jedan je Once in the Life iz 2001. kojeg je napisao i režirao Laurence Fishburne, a drugi je House of Fury iz 2005. gdje je imao gotovo ne zamjetnu ulogu. Prošle godine je Chen napokon uspio ubosti glavnu ulogu u Kineskom akcijskom borilačkom filmu Kung Fu Man kojeg je također i napisao zajedno sa Wang Qian i Daxing Zhang. Pa iako je film već bio prikazan u Americi prošle godine u lipnju, tek nakon uloge u Reevesovom filmu je Kung Fu Man dobio medijsku pažnju, kao i zvijezda istoga.
Budžet filma iznosi oko 2.9 milijuna $, a režiju potpisuju Cheung-Yan Yuen i prethodno spomenuti ko-scenarist Ying Ning. Radnja filma govori o dječaku kojeg iz ruku otmičara spasi nepoznati čovjek iznimno vješt u kung fu-u. Dječak istog trena u njemu vidi “supermana”, te se njih dvojica dadnu u bijeg pred otmičarima, ali i policijom. Uz Chena u filmu još igraju Vanessa BranchArman DarboIgor DarboMengjie Jiang, te Andre McCoy. Kineska premijera se održala 19. srpnja 2013.

Kung-Fu-Man poster Kung-Fu-Man poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

Story about a kidnapped young boy who personifies his rescuer as an asian Superman.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.