Avanturistički film

The Whispering Dead aka The Crying Dead (2011)

The Crying Dead redatelja i ko-scenarista Hunter G. Williams  je nezavisni niskobudžetni horror film sa neoriginalnom radnjom kojemu je trebalo 2 godine da napokon “ugleda svijetlo dana”, te i nije nešto što smo jedva dočekali. Ali kao što mi imamo običaj reći, svaki film ima svoju publiku, pa tako vjerojatno i ovaj.
Radnja prati filmsku ekipu na snimanju pilote epizode novog “reality show-a”. Tokom prve noći doživljavaju nasilne napade duhova te jedan po jedan umiru. Dakle, ne zvuči kao ama baš ništa novo niti pametno što već nismo vidjeli, a i činjenica da je film nekoliko puta rezan, dosnimavan i krpan, mu nikako nejde u korist
U glavnim ulogama su Chris HayesJeff StearnsBecka AdamsAngelina LyubomirovaAndrew Olson, te mnogi drugi. Budžet filma iznosio je mizernih $200.000, a premijerno je prikazan 31. listopada 2011. u limitiranoj kino distribuciji. 2012. je bio prikazan na Berlin Film Festivalu, a na DVD-u će napokon izaći ove godine, točnije 17. rujna 2013. Istog dana izlazi u Americi i Kanadi.

The Crying Dead poster

IMDB

TRAILER

Official Facebook

RADNJA:

In 2008 a cast and crew set out to shoot a pilot for a paranormal reality show. During the first night vague apparitions became violent hauntings. One by one they lost their lives. The Whispering Dead is a diary of the final tortured moments of real people in an unthinkable situation.

SLIKE:

66 55 44 33 22 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.