Akcija

Area 407: Part Two (2013)

Čini se da ponekad nije nužno da film bude veliki hit i zaradi brdo para da bi dobio nastavak! Pa tako primjerice niskobudžetni horrorac Tape 407 iz 2012., poznat još i pod naslovom Area 407. ove godine dobiva nastavak, Area 407: Part Two. Za one koji možda nisu gledali prvi film, Area 407 je niskobudžetni SF horrorac snimljen u found footage stilu o skupini preživjelih iz srušenog aviona koji shvate da su pali u područje gdje Vlada vrši eksperimente i testiranja, te se ubrzo nađu na meti smrtonosnih predatora – dinosaura!
E sad, iza nastavka stoji posve novi tim redatelja i scenarista, izuzev Suzanne DeLaurentiis koja je ujedno i jedna od producenata, zajedno sa Stephenom FiskeomJude Tuckerom i Ivanom Kavalsky koji su producirali i prvi film. Režiju potpisuje Jay Lee, potpisnik naslova kao što su Zombie Strippers! i Alyce. A ko-scenarist zajedno sa spomenutom Suzanne je John Timmons. Oni su ovaj puta odlučili malo izmijeniti koncept i nadopuniti ga. Pa je tako Area 407: Part Two režiran u klasičnom stilu, a uz dinosaure u priču su još ubačeni i zombie vojnici!
Radnja nastavka  se nastavlja odmah na zbivanja iz prvog filma, te opet prati nekolicinu preživjelih, uključujući i junakinje iz prvog filma koju opet igraju Abigail Schrader i Samantha Lester. Svi oni se moraju boriti protiv spomenutih dinosaura, te genetički modificirani zombie vojnika. Budžet filma iznosi oko 800 tisuća $, te se već iz samog trailera vidi da su ukradeni neki kadrovi iz drugih (poznatijih) filmova kao što su Jurassic Park i Black Hawk Down. Premijera filma je zakazana za 22. studeni 2013.

area407onesheet

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA

Some of the survivors of the plane crash continue to fight for their lives as they are pursued by dinosaurs, a genetically engineered army of zombies, and an array of other terrifying elements and the horrifying government conspiracy unfolds.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.