Azija

Judge (2013)

I dok Amerikanci uglavnom ekraniziraju komercijalne super-hero stripove, Japanci se pak hvataju ekranizacija svojih pomalo nekonvencionalnih stripova, odnosno mangi kao što je primjerice i Judge autora Yoshikia Tonogaia.
Judge redatelja i scenarista Yo Kohatsua je triler o mladiću Hirou koji potaknut ljubomorom zbog ljubavi izgovori laž koja sasvim slučajno rezultira smrću njegovog starijeg brata. Nekoliko mjeseci nakon toga, Hiro biva otet i zatvoren u sobi s grupom od 6 ljudi, od kojih svaki nosi grotesknu životinjsku masku. Njihov otmičar ih obavjesti da je svatko od njih krv za jedan od 7 smrtnih grijeha – oholost, škrtost, bludnost, zavist, proždrljivost, srditost i lijenost – te da je došlo vrijeme da im se sudi za njihove grijehe, te da će se morati suditi jedan drugome. Svakih dvanaest sati oni moraju birati tko će od njih će umrijeti, a samo četvero ostat će živi na kraju.
U glavnim ulogama su Kôji SetoJirô SatôKasumi ArimuraFukino KawateKazuyoshi TairaYuko Nishimaru, i Sôtarô Tanaka. Japanska premijera je zakazana za 08. studeni 2013.

Judge poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

A young man, driven by jealousy over love, tells a lie that accidentally results in the death of his older brother. Some time later, Hiro is kidnapped and confined to a room with a group of other people, each wearing a grotesque animal mask. Their kidnapper informs them that their time has come to be judged for their “sins”- and that they will have to judge one another. Every twelve hours, the captives must choose who among them will die and only four will remain alive when all is through…

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.