Akcija

On the Job aka OTJ: On the Job (2013)

Redatelj i ko-scenarist Erik Matti (režirati će također i jedan segment u ABCs of Death 2) nam donosi svoj hvaljeni Filipinski akcijski krimi triler On the Job u kojem susrećemo četiri lika – dva zatvorenika i dva policajca čije sudbine će se neizbježno ispreplesti.
Mario i Daniel su zatvorenici. Mario povremeno radi kao plaćeni ubojica kojeg puste iz zatvora kako bi izvršio ubojstvo, a zatim ga vrate nazad. Ali uskoro će izaći, te počne Daniela podučavati poslu plaćenog ubojice. Joaquin i Francis su pak dva policajca koji se nađu u nedoumici da li da izvršavaju dužnosti koje im zadaju njihovi korumpirani nadređeni, ili da se ogluše. U konačnici, ovo četvero ljudi će se susresti, a taj susret ne može proći drugačije nego popraćen krvlju i smrću.
On the Job je premijerno prikazan 24. svibnja 2013. na Cannes Film Festivalu, a nakon toga se u srpnju održala i projekcija na Puchon International Fantastic Film Festivalu. Valja spomenuti kako su na oba festivala film popratile izvrsne kritike opisujući ga “mračnim, žestokim i briljantnim”, a na Puchon International Fantastic Film Festivalu je osvojio i nagradu žirija, a nagradu je dobio i jedan od glumaca, Joel Torre. Uz njega u filmu još igraju Piolo PascualGerald AndersonJoey MarquezAngel AquinoMichael De Mesa, te mneogi drugi, a Filipinska premijera je zakazana za 28. kolovoz 2013.

on_the_job_xlg on_the_job_xlg1 on_the_job_xlg2

IMDB

Official Facebook Page1

Official Facebook Page2

TRAILER

RADNJA

A gritty crime-thriller which centers four men struggling to survive and a make living for themselves and their respective love ones. Two men depicts an inmate which hired as contract killer and the two other are law enforcers and investigator which are caught in the loop of corrupt government officials. Mario is intend to retire after the parole has been given to him and Daniel a younger inmate and apprentice of Mario set to replace the job as hired killer. Joaquin and Francis are the police officer tangled in a conflict to do what their duty tells them or what the higher officers told them to do. The climax looms a battle between good and evil and the inevitable collision of the two groups lead to having their loved ones as collateral damage.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.