Akcija

Online Kino – Closer (2013)

Priznajem, pomalo smo na žalost zapostavili ovu rubriku. Kako zbog nedostatka vremena, kako zbog silnih novih naslova koji niču na dnevnoj bazi poput gljiva nakon kiše. Pa da barem na kratko ispravimo to, nudimo Vam na gledanje kratkometražni 20-minutni talijanski SF uradak Closer redatelja, ko-scenarista, producenta, montažera i supervizora specijalnih efekata Angelo Licata.
Closer je film o mladom paru, Luke-u (sličnost sa imenom junaka iz Star Warsa je zasigurno slučajna hehe) i Sari koji žele provesti strastven vikend u prirodi na kampiranju. Ali planove će im pokvariti dva gosta iz svemira. Film je snimljen sa budžetom od 22 tisuće € i na engleskoj je jeziku. Krcat je specijalnim efektima do te mjere da bi čovjek pomislio kako je riječ o visokobudžetnom uratku. U glavnim ulogama su Vincenzo AlfieriElena CucciFrancesca Gandolfo, te Fabrizio Fenner. Closer je premijerno pušten on-line 06. rujna 2013. na Vama je samo da izdvojite 20-ak minuta svoga vremena i kliknete play gumbić na videu ispod, i nadajmo se uživate u filmu…

Closer Poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

Something terrifyng is happening to the Earth. Luke and Sarah, unaware of the danger, are just worried about having a passionate offhand camping weekend. Two unexpected guests will ruin their plans.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.